Categorii
Intrebari de la cititori

Casa noua parter 195 mp Timis, caut constructor, oferte

Buna. Caut constructor in Timisoara, Timis, pentru o casa noua numai pe parter, 195 mp desfasurat forma dreptunghiulara. Caramida va fi Porotherm de 25 cm cu polistiren de 15 cm la exterior, peste parter va fi placa de beton pe care va fi pus perimetral aticul. Incalzire in pardoseala, centrala termica pe gaz de 24 KW. Solicit oferta pret:


– manopera la rosu cu materiale standard incluse;
– manopera la rosu fara materiale incluse;
– manopera la cheie cu materiale standard incluse;
– manopera la cheie fara materiale incluse.
Prin materiale standard ma refer sa puneti in oferta materialele pe care le folositi dumneavoastra ca si ofertant, ulterior daca voi vrea ceva nestandard voi plati diferenta de bani.
Ca exemplu, in oferta Dvs. puneti usa interioara la 400 ron iar eu vreau usa la 500 ron deci va voi da 100 ron in plus prin diferenta de pret sau Dvs. imi puneti in oferta gresie la 40 ron/mp iar eu vreau la 50 ron/mp deci va voi da 10 ron/mp in plus. As prefera pretul sa fie la cheie cu materiale incluse.

Intrebare de la Cetatean onest, pe adresa redactiei: Casa noua parter 195 mp Timis, caut constructor, oferte.

6 răspunsuri la “Casa noua parter 195 mp Timis, caut constructor, oferte”

Buna ziua.
Disponibilitate pentru a va executa casa la rosu, urmind ca daca partile sint multumite una de cealalta, sa se continuie cu finisajele si instalatiile interioare.
Materialele pentru stadiul la rosu, nu le stabileste constructorul ci proiectantul – constructorul fiind obligat de lege sa respecte proiectul.
Daca va intereseaza aceasta varianta, astept planurile din proiect pe adresa casablancalux88@gmail.com pentru a va calcula oferta de pret.
Cu respect.

CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM CASE LA ROSU IN TIMIS, SI IN ALTE JUDETE.

– preț la rosu manopera – 50 euro/mp
– preț la rosu manopera + materiale – 170 euro/mp
– preț la cheie manopera + materiale – 300 euro/mp.
Dupa cum spuneati si dumneavoastra noi avem niste preturi standard la produsele din oferta la cheiepe care v-o punem la dispozitie, si unde dumneavoastra puteti opta pentru un produs mai scump la care se adauga diferenta de pret.
Pentru o oferta concreta avem nevoie de detaliile din proiect.
Contact:
Tel: 0739 667 908
Mail: vector_developments@yahoo.com

Buna ziua, daca sunteti interesat si de o oferta la instalatia electrica firma Gtx Electric va sta la dispozitie. Tel contact 0720966882

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *