Categorii
Intrebari de la cititori

Cat dureaza constructia unei case, finalizata la cheie?

Buna ziua. Daca ma apuc in aprilie sau in mai anul acesta de constructia casei, cat o sa dureze pana va fi finalizata la cheie, gata de mutat in ea? De cati oameni e nevoie in echipa, sa lucreze la casa si in cate luni de zile e gata? Multumesc. Suprafata 100 mp.


Intrebare de la Iancu, pe adresa redactiei: Cat dureaza constructia unei case, finalizata la cheie?

11 răspunsuri la “Cat dureaza constructia unei case, finalizata la cheie?”

In ce zona e casa ? Terenul e plan, sau trebuies buldozere sa-l niveleze ? La ce distanta sunt utilitatile ? Ai tras apa si curent pentru santier ? Cum este drumul de acces la teren ? Ai proiectul facut ? Ai luat autorizatiile de la primarie ? Din ce faci casa ? Cate niveluri va avea ? Ce fel de finisaje doresti ?
Astea sun numai o parte din intrebarile pe care ti le va pune un constructor la simpla ta intrebare.

Din experienta proprie, intre 6 si 10 luni functie de cat de organizata e lucrarea. Treb luat in considerare ca sunt timpi de asteptare inevitabili cum ar fi curarea betonului, care e de 3 saptamani (3 placi= 2luni). La mine a durat 10 luni pt.ca am avut echipe diferite la fiecare faza si au aparut timpi morti intre pt.ca nu am putut da date fixe si mi-am luat marje

Vorbind din punctul meu de vedere ca proprietar merge cam asa: In general:Proiect si autorizatii 2 luni, se declara inceperea lucrarilor, casa se poate termina si in 6 luni daca vorbim de doar parter si fara complexitate mare de lucrari. 2-3 luni pentru rosu(mai adaugi o luna pauza daca faci placa intre nivele sau daca tavanul este tot placa de beton) si inca 3-4 la gata. Dar trebuie sa se usuce bine betoanele, tencuiala daca faci, altfel risti cam mult. Bransarea la utilitati poate dura intre 1luna si 6 luni. Asta daca echipa/firma se tine de treaba zilnic dar tine cont ca este deficit de personal. Si daca pui termopane si mai trebuie sa astepti o luna minim sa le monteze iar ai intarziere, si tot asa.

Aiureli. Toate comentariile de până acum sunt aiureli.iti vorbesc din privința unui constructor. Până nu vede un constructor proiectul nimeni nu îți poate spune termenii. Acum am casa de ridicat cu D+P+2E și termen de execuție 5 luni. Deoarece sunt: Fundație 21 zile pt uscare și trei placi de beton 21x 3 = 61 zile. Deci per total 81 zile moarte. Știu că sunt mulți constructori care o să mă înjure că vezi doamne pe placa se poate lucra și după 10 zile pt că nu o decorezi dar în situația asta eu NU mai dau GARANTIE. Când a ajuns casa la Roșu va trebui sa o mai lași ceva timp sa lucreze, deoarece riști că după ce o ai la gata să îți apară fisuri prin tencuiala. Oricum pt un termen de execuție trebuie văzut proiectul.
Sc STINAR HOUSE CONSTRUCT SRL
Craiova- Dolj
craiovahome.pagix.com

Caut echipa profesionala ( obligatoriu!) care sa renoveze o casa in Brasov central.Renovarea include : repararea unor pereti, mici modificari structurale si zugraveala completa interior /exterior. Cer si ofer seriozitate. Am nevoie de referinte cu privire la lucrari anterioare si parerile persoanleor cu care s-a lucrat anterior, care or fi verificate.Firmele interesate sunt incurajate sa raspunda cestui anunt cu un e-mail si nr de telefon unde pot fi contactate. Lucrarea va incepe in luna Aprilie,2019.

Doamne cat de constructori santem…
Da fara probleme si cu garantie noi va construim casa la cheie an 150 zile lucrătoare
Vom lucra 4 -5 persoane
Iar pretul la cheie 40000e
Relati Wachapp
0735776358

Buna ziua.
Pentru toate informatiile:
-sugestii, mentenanta, solutii tehnice si arhitecturale;
-expertiza tehnica;
-arhitectura – proiectare;
-realizare constructii la rosu;
-realizare constructii la cheie;
Noi va stam la dispozitie cu profesionalism si va rugam sa ne contactati telefonic.CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Eu va dau un sfat care poate fi luat in cinsiderare sau nu , la fiecare persoana la care am terminat de construit in rosu constructia de finisaje nu ma apuc decat dupa ce trece un ciclu de inghet dezghet pt a evita , ca finisajele sa fie un esec total. O casa la rosu cu toate marjele de eroare si bineteles daca sunt materialele mai mult de 2 luni nu dureaza constructia acesteia. Finisajele la fel 2 luni si aici ma refer inclusiv cu lavabila. Daca va pot ajuta ma gasiti la nr de tel 0755495123

Timp de executie maxim 6 luni de zile din momentul autorizari,daca doriti sa va mutati mai repede noi producem un tip de casa din pereti prefabricati,timp de executie 2 luni.
detalii 0734844617

Cazul meu: casa de vacanta la sat cu mansarda, doua balcoane, terasa, garaj, a inceput in 2017 si nici acum nu este gata. Mesteri neseriosi, precipitatii, inghet, zapada multa (iarna nici nu se recomanda lucrari), instalator care a facut infarct tocmai cand sa se apuce de treaba, lipsa resurse umane, vara toti pleaca prin Europa etc. Asta este lumnea reala. Promisiunile de mai sus sunt abureli. Mai ales aia cu 150 de zile si CEB!

BUNA ZIUA
Depinde de proiect si locatie.Casa de 80mp parter si 60mp mansarda a durat executia la cheie[inclusiv finisajele ext,polistiren,decorativa, pavelele in curte] 4,5luni folosind dezumivificatoare si nu a crapat nimic si nu am stat 3 saptamani dupa betonare. [timp maturare beton=30 zile nu 3 saptamani]Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676-WhatsApp. Prezentam lucrari executate sau in curs de executie in Valcea si imprejurimi
STIMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *