Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cost metru patrat ridicare casa in 2019 – preturi pe faze


Cat costa metrul patrat in anul 2019 pentru a ridica o casa? Rog firmele sau echipele de constructori sa dea preturi estimative pentru lucrari, eventual pe faze.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Cost metru patrat ridicare casa in 2019 – preturi pe faze.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

C.E.B. in martie 9th, 2019

Buna ziua ! Va rugam sa trimiteti proiectul D.T.A.C. pe adresa de e-mail pentru realizarea unui deviz si intocmirea unei oferte manopera + materialele de realizare.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Romulus in martie 9th, 2019

Omul a cerut preturi pe metru patrat la constructie. Daca tu constructor nu stii cu cat ridici o fundatie, cat ceri la zidarie, ce sa mai zic? Ce „constructor” esti tu. Asteptam oferte clare de la firme, de preturi costuri pentru metru patrat practicate in 2019.

Mircea Costache in martie 9th, 2019

Buna ziua , avem rugamintea sa trimiteti planurile constructiei pe mail pentru a va prezenta oferta noastra de pret
constructiimircost@yahoo.com
Cu stima Mircea Costache tel 0743028684
O zi frumoasa va doresc.

Mihai in martie 9th, 2019

C.E.B. doar sta sa vaneze pe cei care pun botul la vrajeala lui. Nu e un anunt de constructie casa, indiferent de zona tarii, la care sa nu posteze ca vrea planuri.

casa amvic in martie 9th, 2019

Pret manopera la rosu intre 50 si 70 euro mp suprafata construita desfasurat,0766271435

Alexandru in martie 9th, 2019

O multime de,, destepti,,…..toti se reped sa dea preturi pe mp.
*** Nu se poate da un pret pe metru patrat din burta…..cel ce face asa ceva nu are nimic de a face cu profesia de constructor.
Fiecare proiect de constructie are particularitatile lui….adancimi diferite de fundatie, armari diferite pentru funatie, stalpi, placi, diferite feluri de zidarie,
forme diferte ale acoperisurilor,grade diferite de finisare….
CONCLUZIONEZ- o firma serioasa sau un constructor serios face o estimare a costurilor pe documentatia tehnica…
Cei ce nu fac asta sunt obisnuiti cu tepele….
Am exemple… pentru un gard cu stalpi si plasa bordurata,de 110ml, ,,meseriasii ,, au cerut 20.000 e lei manopera, fara sa furnizeze, nici o informatie beneficiarului despre cantitatile de lucrari si despre preturile pe unitate.
am indraznit la cerere sa estimez lucrarea…..a fost pe jumatate.
ma uitam la mesajele anterioare….cine se respecta ca si constructtor, analizeaza si da estimari pe proiect.
Cei ca noi suntem dezagreati de cei ce lucreaza ,,dupa ureche,,
Oameni buni, un croitor iti ia masuri inaintesa iti faca costumul….a iti vina bine.
Este o metafora…..trimiteti proiectele celor ce cer asta, veti primi un deviz pe care il puteti analiza, compara si decide in consecinta.
Cred ca trebuie sa punem capat impostorilor, constructori de doi bani, care forteaza mana clientului cu preturi mici ca apoi sa ceara, sa ceara si sa faca si calitate slaba…
Imi cer scuze, dar sunt satul ca si constructor de o concurenta de slaba clitate, dar obraznica in acelasi timp, de persoane individuale, care creeaza iluzii si pagube.

Alexandru

io in martie 9th, 2019

e vb de preturi medii pe mp de constructie nu de operatie pe creier sau de vreun secret de stat.
abureala e cand incepi sa zici de altii ca dau pret dublu si tu nu dai nici un pret

Valentin in martie 9th, 2019

Cand pretul nu reprezinta un ,,atu,,sau mai clar nu ai un pret competitiv,nu prea vrei sa il zici.

Voinescu Daniel in martie 9th, 2019

Hai sa fim realisti ..e normal sa se poata da un pret aproximativ per metru pstrat construit, daca nu poti da, inseamna ca nu construiesti cu adevarat… acel croitor … adevarat ca ia masurile inainte de a face costumul dar… pretul aproximativ il stii inainte de a se apuca de costum… hai totusi sa ramanem la constructii cel putin aici… deci totusi …preturi per metru patrat construit aproximativ ar fi bine cineva sa ne spuna care este.
C.E.B. … adevarul trist este ca .. si o spun din proprie experienta, e de tot rahatul, pe langa faptul ca “oferteaza” in toate zonele tarii … nu iti da nici un raspuns.. am trimis tot ce mi a cerut … si am primit fix …nimic. …. de constructori …ce nu inteleg eu, este ce cauta toti “nefericitii” aici … la ce drac te bagi in seama sa primesti sa te agiti ca oferi … si defapt … sa nu ai nici o treaba cu constructiile !!!

Nykxon in martie 9th, 2019

Mda as dori si eu un pret manoperă fundație de 9 metri pe 12 in pământ am beton ciclopian de 70 cm pe un metru cu 15 sâmburi de 25 cm pe 25 cm .ca metri liniari de fundație am 64 metri și elevație e de 75 cm pe 35 cm 64 m liniari cu etrieri de 70 cm pe 30 cu 6 bare de fi 14 si 2 de fi 10 pe centru pt mai multe detalii va pot trimite proiectul

Constantin in martie 9th, 2019

Pentru Alexandru băiatul an constructi iești,,0,, acest subiect oriunde an lume se plăteste la mp ,orice construcție… bineinteles ca proiectul face pretul final …Dar an general anainte de a vedea proiectul există estimarea unui profesionist cu viziune…Băiatul nu poti fi constructor daca nu vizualizezi mintal lucrarea ce ti o cere clientul….

Constantin in martie 9th, 2019

Salut
Pret construcție la cheie 500e mp
Fundatie ,elevatie ,preinstalatiile de apa si canalizare 15%,,zidărie ,centura,buiandrugi,placa turnată parter 15%,acoperis 15%,fatada exterioară izolatie termică 10%,tencuieli interioare ,glet 10%,instalațiile electrice ,sanitare,termice 15%,gresie ,faianță,parchet,plus obiectele sanitare,wc,dușuri,chiuvetă 10%,alte cheltuieli 10%
Asteptam comenzi
Wachapp
0735776358
Aaa
Oameni buni construcțiile se plătesc la mp …o seara frumoasa

Adonis in martie 10th, 2019

In sfarsit un pret. Multumesc autorului. Acesti 500 euro sunt cu tva inclus, nu i asa?

C.E.B. in martie 10th, 2019

@Mihai posteaza si tu ca nu te opreste nimeni!
@Vionescu Daniel am verificat dar nu am primit proiect de la dvs prentru realizarea unui deviz sau oferte.
@Alexandru aveti perfecta dreptate, felicitari

marinel in martie 10th, 2019

BUNA ZIUA
Pt executie si costuri e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676
la 40-60euro\mp construit =manopera la rosu in functie de proiect si locatie si 130-170euro\mp construit in functie de materialele folosite
STIMA

Endre in martie 10th, 2019

Nu se contruieste la mp oriunde in lume. In Germania, Belgia se construieste si se vind construcțiile la mc.Te intreb: ce faci la un demisol de 3,4 m înălțime, si la parter în living vrea sa puna o masa de biliard și trebuie sa faci tot nivelul la 4 m înălțime? Suprafata este 160 mp,și tu ai spus 50-70€/mp. Te incadrezi?

Constantin in martie 10th, 2019

Mai Endre eu lucrez si an Germania an Miuchen chiar acum . La o construcție specială se ia pret special, am specificat ca pretul al face proiectul …

Ungureanu cristian in martie 10th, 2019

Cred ca unii oameni înțeleg greșit termenul de metru pătrat,poate si eu.
Presupunem ca facem o cameră de 10M lungime pe 5 M latime; cu o înălțime de 3 M.asta inseamna 50mp.? Sau facem socoteală ? 10×3+10×3=60mp(2 pereti) si 5×3+5×3=30mp(ceilalți 2 pereti).avem un total de 90mp la o cameră de 10pe 5;unde mai pui si 50mp podeaua si inca 50mp tavanul.banii se cer pe construcția desfășurată???

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii