Categorii
Intrebari de la cititori

Culori bucatarie open space pe colt, imi plac mov / violet

Buna ziua! Am de ales culorile la o bucatarie open space pe colt (140 cu 285) si am faianta bej mat si gresie gri deschis care imita parchetul.


Ma gândeam (pentru ca imi place movul) la un violet lucios agt 622 si blat bej dar nu stiu daca nu e prea mult, iar daca ar fi sa fac mov in partea de jos, cu ce culoare sa combin in partea de sus: alb sau bianco 647 (culoare apropiata, poate chiar la fel ca faianta). Blatul cum ar trebui sa fie in cazul acesta? Am uitat sa mentionez ca electrocasnicele sunt din sticla neagră mai putin frigiderul care e gri inchis. Nu exclud nici varianta sa fac alb uni (sau capucino), in acest caz ce culoare sa fac blatul? Care varianta credeti ca e mai buna?Multumesc!

Intrebare de la Lidia, pe adresa redactiei: Culori bucatarie open space pe colt, imi plac mov / violet.

Un răspuns la “Culori bucatarie open space pe colt, imi plac mov / violet”

Buna, Lidia!

Daca iti place atat de mult movul si esti convinsa ca iti va placea si peste cativa ani de acum inainte, poti merge pe varianta unui mobilier bicolor, cu dulapurile inferioare mov. Eu as alege sa le asortez atat cu blat, cat si cu corpuri superioare albe sau in nuanta bianco 647. Nu stiu exact daca am inteles: nuanta bianco 647 este in ton cu faianta sau te gandesti sa faci corpurile superioare in ton cu faianta care este bej, asa cum te-ai exprimat la inceputul mesajului?

Sincera sa fiu, cred ca movul lucios va fi cam pretentios la intretinere. Poate ca ar trebui sa te orientezi spre o textura mata…

In alta ordine de idei, mai poti opta si pentru varianta unei mobile albe, asortate cu un blat gri, in ton cu parchetul. Insa aceasta varianta este mai rece si depinde foarte mult cum o percepi tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *