Categorii
Intrebari de la cititori

Culori parchet, pereti apartament usi pin norvegian

Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament mic de 54 m2 si tocmai am schimbat usile care acum au culoarea pinului norvegian. Va rog sa-mi spuneti ce culoare a parchetului s-ar potrivi. Mobila este preponderent alba iar canapeaua are culoarea maro combinata cu crem. Daca ati putea sa-mi recomandati si o culoare pentru pereti v-as fi profund recunoscatoare. Multumesc!


Intrebare de la Gina, pe adresa redactiei: Culori parchet, pereti apartament usi pin norvegian.

Un răspuns la “Culori parchet, pereti apartament usi pin norvegian”

Buna, Gina!

Daca ai mobila alba n-ar fi rau sa nuantezi putin peretii. Ce cred ca ar trebui sa stii este ca nuanta usilor tale de interior si culoarea mobilei iti permit sa alegi dintr-o paleta destul de variata de culori pentru zugravirea peretilor. Eu iti propun sa te gandesti fie la un gri deschis spre mediu, fie la un verde olive, un galben ocru sters, fie la un cappuccino deschis. Oricum ar fi, nu este musai sa zugravesti chiar toti peretii in culoarea aleasa, poti jogla, lasandu-i pe unii albi si accentuandu-i pe altii cu culoarea aleasa. Drept sursa de inspiratie iti recomand sa arunci o privire pe galeriile foto ale urmaoarelor articole:

https://www.casadex.ro/2017/08/vanilie-si-cappuccino-aromele-amenajarii-unui-apartament-modern/

https://www.casadex.ro/2016/07/amenajari-apartamente-45-mp-decorati-in-gri-cu-accente-rosii/
https://www.casadex.ro/2015/07/apartament-amenajat-in-tonuri-de-gri-si-maro-si-decorat-cu-lemn-si-caramida-aparenta/

in ce priveste parchetul, in opinia mea ai cel putin doua optiuni: parchet in ton cu usile de interior sau parchet intr-o nuanta mai inchisa, pentru un plus de contrast. Cea de-a doua varianta este potrivita mai ales daca apartamentul tau este unul luminos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *