Categorii
Intrebari de la cititori

Cum construiesc mai ieftin: echipa sau 2 meseriasi 150 lei / zi?

Vreau sa ridic o casa de 200 mp p+1, am doua solutii de construit, dar as vrea sfatul vostru. Deci am gasit o echipa care imi ia 35-40 € pe mp cu materialele mele sau am doi meseriasi pe care as putea sa ii platesc 150 lei la zi. Eu vreau sa ies mai convenabil si sa platesc cat mai putin. Ce imi propuneti? Care varianta e mai buna?


Intrebare de la Ion, pe adresa redactiei: Cum construiesc mai ieftin: echipa sau 2 meseriasi 150 lei / zi?

5 răspunsuri la “Cum construiesc mai ieftin: echipa sau 2 meseriasi 150 lei / zi?”

Apelati cu incredere la cei cu plata pe mp , cu cei cu plata la zi o sa dureze cel putin un an.

Alegeti firma/ echipa cu plata per mp. Cei cu plata la zi vor lungi lucrarile 1 an. Niciodata nu dati banii inainte, plata pe etape. Aveti grija sa stabiliti dinainte ce este inclus in acesti bani, scrieti pe foaie impreuna cu constructorul. Stabiliti termene de executie..se intarzie, ii penalizati.

Si la 40E per mp mi se pare putin. Un pret corect este de 50E/mp. Chiar daca sunt echipa si faceti casa in regie proprie pretul se stabileste la lucrare, plata foarte bine diferentiata pe etape. Daca ii platiti putin cand se iveste o alta lucrare si le da mai mult exista riscul sa va lasa cu lucrarea asa si sa plece la acela.

Firma infiintata de 17 ani cu peste 17 case la cheie cu contract. Garantie.termene conform legii 50 .Vă rog să vizitați șantierul unde lucram
Detalii la tel 0723249738
Vlad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *