Categorii
Intrebari de la cititori

Cum indepartez banda scotch de pe termopane?

Cum pot indeparta banda scotch de pe termopane, exista vreo solutie? Am montat tamplaria in vara trecuta si pentru ca sunt lenes nu am curatat scotch-ul de pe ele pana acum, iar acum e lipita si se rupe, nu se poate dezlipi si arata urat. Nu vreau sa racai ca sa nu stric mai rau.


Intrebare de la Robert, pe adresa redactiei: Cum indepartez banda scotch de pe termopane?

7 răspunsuri la “Cum indepartez banda scotch de pe termopane?”

Buna ziua. Nu incercati sa indepartati utilizand cutit sau alte obiecte ascutite.
Incercati intai cu apa calda si un burete abraziv. Daca tamplaria este de culoare alba ,fara model puteti incerca si cu varful unei lame de cutter,dar usor si cu rabdare.
O alta varianta ar fi sa apelați la o firma de curatenie. In general se ia cam 4 lei-5/mp (cu ambele fete ale geamului sterse)
Succes

Cu spray Frescura Black Out. 15 ron Iese garantat. Am folosit pe tâmplărie culoare alba, roplasto. Am reusit sa scot dupa 2 ani de la montare.
Initial am incercat cu cuțit dar am zgâriat doar. Bafta

Eu am luat de la LIDL acum citeva luni POWERFIX care indeparteaza tot ce este lipicios pe sticla , lemn, metal, etc. A dat rezultate bune la indepartarea a tot ce inseamna lipici. Incearca. In nici un caz nu incerca cu ceva abraziv sau cater. Un solvent este cel mai indicat. Fa experimental pe citiva centimetri si vezi ce se intimpla. Toate solutiile pe baza de solventi asa te sfatuieste in instructiunile de folosire. BAFTA!!!

Foloseste o sursa de aer cald. Pistol de aer cald sau un uscator de par mai puternic.

Imbibati o discheta de vata cu acetona pura ptr.sters oja; in cateva minute nu va mai ramane urma de lipici. Rezultatul este rapid si nu necesita efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *