Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum se tunde si cat de scurt o tufa de lavanda?


Cum se tunde si se desparte o tufa de lavanda in mai multe tufe mai mici? Eu am cumparat-o anul trecut, in primavara, de la un targ, era mare si frumoasa si a facut si flori, dar acum arata cam jumulita, asa. Am inteles ca trebuie sa o tund dar nu stiu cat de scurt ca sa apuce sa faca si flori anul asta. Si poate stie cineva cum poate fi despartita in mai multe tufe mici, ca ma gandeam sa fac ca o bordura din lavanda.


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Cum se tunde si cat de scurt o tufa de lavanda?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

euem in martie 13th, 2019

pe ale mele le tund dupa ce infloresc (sub spicul florii) si le las asa pana anul urmator. Din ce am observat, acolo unde terenul este afanat si usor lavanda arata f. bine, iar aclolo unde a baltit apa e mai ”jumulita”. Cred ca nu are rost sa imparti tufa de lavanda atat timp cat ai saituri pe internet care iti trimit plantutele direct acasa.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii