7 comentarii la “Demolare casa veche fara autorizatie, se poate?”

  1. Nu se poate demola fara proiect si autorizatie de demolare. Mai ales daca este trecuta si in cartea funciara a terenului.

  2. Vorbiti la primarie. Daca este a dumneavoastra poate exista o cale mai ieftina. Sau calea foarte ieftina o da jos o furtuna, chemati politia, primaria se face proces verbal si gata ati scapat.
    Amenda pentru demolare fara autorizatie(proiect, avize, taxa) stiu ca este de la 1000 la 100k in functie de valoarea imobilului.

  3. Cred ca si daca o da jos furtuna trebuie o inregistrare la primarie caci altfel platiti impozit pe ea ca si cum ar exista. Poate ca scapati insa fara autorizatie.

  4. Multumesc pentru informatii. Deci trebuie sa ajung la primarie sa intreb. Daca aman, poate vine vreo furtuna mare pana atunci si cade singura

  5. la furtuna puteti ajuta si dumneavoastra. intrebati la primarie ce trebuie facut daca s-a daramat deja. s-ar putea sa spuna ca tot nu este daramata complet, nai sunt fire electrice, tevi apa, etc. doar daca va debransati inainte.

  6. Sa aveti grija daca „ajutati” furtuna sa nu cada pe cineva sau pe gardul vecinului. La primarie cand mergeti cu intrebari de genul luati si o cutie cu bomb, cafea ceva.. ca sa va ajute pe bune si sa nu va ceara autorizatii. Asta e traim in Romanica

  7. Va pot da un sfat scoteti sungur tot ce va trebue dupa care vorbiti cu niste conationali de ai nostri si datile voie sa scoata fierul,tabla si caramizile.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.