Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Demolare casa veche fara autorizatie, se poate?


Se poate face o demolare a unei case fara autorizatie de constructie? Casa este veche, sta sa cada, adica as putea sa o demolez cu ciocanul, singur fara ajutoare, daca ma pun pe ea.


Intrebare de la Cristescu, pe adresa redactiei: Demolare casa veche fara autorizatie, se poate?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

nicu in martie 12th, 2019

Nu se poate demola fara proiect si autorizatie de demolare. Mai ales daca este trecuta si in cartea funciara a terenului.

Vali in martie 13th, 2019

Vorbiti la primarie. Daca este a dumneavoastra poate exista o cale mai ieftina. Sau calea foarte ieftina o da jos o furtuna, chemati politia, primaria se face proces verbal si gata ati scapat.
Amenda pentru demolare fara autorizatie(proiect, avize, taxa) stiu ca este de la 1000 la 100k in functie de valoarea imobilului.

Calin in martie 13th, 2019

Cred ca si daca o da jos furtuna trebuie o inregistrare la primarie caci altfel platiti impozit pe ea ca si cum ar exista. Poate ca scapati insa fara autorizatie.

Cristescu in martie 13th, 2019

Multumesc pentru informatii. Deci trebuie sa ajung la primarie sa intreb. Daca aman, poate vine vreo furtuna mare pana atunci si cade singura

Calin in martie 13th, 2019

la furtuna puteti ajuta si dumneavoastra. intrebati la primarie ce trebuie facut daca s-a daramat deja. s-ar putea sa spuna ca tot nu este daramata complet, nai sunt fire electrice, tevi apa, etc. doar daca va debransati inainte.

Vali in martie 13th, 2019

Sa aveti grija daca „ajutati” furtuna sa nu cada pe cineva sau pe gardul vecinului. La primarie cand mergeti cu intrebari de genul luati si o cutie cu bomb, cafea ceva.. ca sa va ajute pe bune si sa nu va ceara autorizatii. Asta e traim in Romanica

constructor case in martie 13th, 2019

Va pot da un sfat scoteti sungur tot ce va trebue dupa care vorbiti cu niste conationali de ai nostri si datile voie sa scoata fierul,tabla si caramizile.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii