Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Diferenta de nivel intre hol si baia adaugata recent


Cum pot aduce la acelasi nivel doua spatii alaturate cu diferenta de nivel de aproximativ 15 cm intre ele. Este vorba despre trecerea din hol in baie intr-o casa veche cu baia adaugata recent. Eu asa am cumparat-o dar nu-mi place ca e mai jos si mi se pare si periculos pentru copiii si parintii mei si pentru oaspetii care nu se asteapta la diferenta asta de nivel si se pot accidenta. Pot turna o sapa groasa si dupa aceea sa pun gresia in baie cu un strat mai gros de adeziv sau exista o alta varianta?


Intrebare de la Chirica, pe adresa redactiei: Diferenta de nivel intre hol si baia adaugata recent.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Vali in martie 6th, 2019

Pui un strat de extrudat de 5-8cm, peste el o sapa usoara cu bule de polistiren(4-5cm) si apoi sapa autonivelanta (1-2cm), gresia 1cm si ajungi la 15cm. Nu ar fi rau sa lasi baia cu 1cm mai in jos: in caz de inundatie sa nu treaca in camere.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii