Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa construiesc o casa in Cluj – Napoca, fundatia e gata

Buna ziua! Doresc sa construiesc o casa in Cluj – Napoca, fara fundatie deoarece aceasta este terminata, practic este vorba despre o constructie de 120 mp incluzand doar parter, mansarda, acoperis si scari. Fiecare nivel este impartit in 3 camere + hol (cum ar veni un patrat impartit in 4), iar de la subsol pana la mansarda exista o scara pe hol, peretii interior fiind aceeasi pe fiecare nivel.


Dimensiunile sunt de 8 m pe lungime si de 7.9 pe latime. Din casa este turnata fundatia, ne mai trebuie doar parterul, mansarda si acoperisul + scarile ridicate, care scari pornesc din subsol catre parter si mansarda. Doresc un pret estimativ, pot trimite chiar si schitele proiectului, este in regie proprie cu materialele noastre. Multumesc!

Intrebare de la Methtical, pe adresa redactiei: Doresc sa construiesc o casa in Cluj – Napoca, fundatia e gata.

6 răspunsuri la “Doresc sa construiesc o casa in Cluj – Napoca, fundatia e gata”

Buna ziua
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere. Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Daca doriti va pot ajuta eu suntem de la Bistrita , trimiteti.mi va rog schitele la adresa de email ovidiusingeorzan@yahoo.com si va pot spune un pret concret pt manopera . Pt alte detalii ma gasiti la nr de tel 0755495123 .
Cu stima Ovidiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *