Categorii
Intrebari de la cititori

Draperii si elemente decor living cu pereti albi

Buna ziua! As avea nevoie de ajutor pentru amenajarea unui living de 16 mp. Peretii sunt albi, parchet gri foarte deschis spre alb, coltar alb cu mov, covor mov. Perdeaua este din voal simplu culoarea untului. Ce culoare ar fi potrivita pentru mobila? Ce draperii si ce elemente de decor as putea adauga pentru a intregi camera? As putea sa trimit si poze daca e necesar. Multumesc!


Intrebare de la Marusia, pe adresa redactiei: Draperii si elemente decor living cu pereti albi.

5 răspunsuri la “Draperii si elemente decor living cu pereti albi”

Buna, Marusia!

Te rog sa ne trimiti una sau cateva poze la andrei@casadex.ro 🙂 Noi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi voi reveni cu un raspuns pentru tine.

Am primit pozele de la Marusia:

„Buna ziua! Am atasat cateva poze. Mobila din imagine este cea veche (lipsesc 2 corpuri in partea dreapta, identice cu cel de deasupra tv-ului). As putea sa o pastrez? Se potriveste? Perdeaua este din voal simplu culoarea untului. Multumesc!”

Buna, Marusia!

Cred ca ai prea mult mov in living si decorul pare cumva agresiv. Acest aspect poate fi corectat prin schimbarea covorului (eu asa as proceda), fie cel putin prin alegerea unor decoratiuni si accesorii in nuante de gri.

Daca as schimba covorul, as opta pentru unul alb sau crem cu gri sau in doua nuante de gri cu imprimeu zigzag si as asorta draperiile cu una dintre nuantele de gri din decorul covorului. Mai poti decora peretele din spatele canapelei cu fotografii alb negru in rame negre cu bordura alba, sa aduci un arbust ornamental in decor

Un covor mai neutru, ca cel recomandat in alineatul anterior, ti-ar permite sa-i adaugi decorului si o alta culoare de accent, pentru a contrabalansa impactul puteric lasat de canapeaua mov. Verdele olive poate fi o alegere buna. Poti vedea cat de reusite sunt combinatiile de verde cu mov aici: https://www.casadex.ro/2016/08/cum-asortezi-culorile-verde-si-violet-si-nuantele-lor-in-amenajarea-casei/ Daca vei opta sa aduci verdele olive in decor, poti alege draperii in aceasta culoare sau in combinatii de gri cu verde olive si chiar sa zugravesti peretele din spatele tv-ului in aceeasi nuanta de verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *