Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Firme constructii Iasi, turnare fundatie in rate


Buna ziua. In cateva zile voi avea proiectul casei terminat si intentionez sa torn fundatia. Intrebarea este daca gasesc vreo firma in Iasi care toarna fundatii in rate. Multumesc.


Intrebare de la Mihai2307, pe adresa redactiei: Firme constructii Iasi, turnare fundatie in rate.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Iasi:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

euem in martie 14th, 2019

cred ca ar fi doar prin credit bancar. Din ce stiu eu, pe un teren drept, o fundatie ca la carte s-ar invarti in jurul a 5000 de euro (mai mult sau mai putin, depinde de teren, dimensiuni, etc.) Fundatia o poti turna lejer pana in octombrie, uneori si pana in nov. daca e caldut. Asta inseamna ca din aprilie pana in oct. ai 7 luni; daca pui deoparta 720 euro pe luna in octombrie poti turna fundatia si economisesti dobanda pe care trebuie sa o platesti ori bancilor ori constructorului. Nu te arunca in datorii de la inceput. Pana atunci poti vorbi cu diversi constructori, le poti cere deviz scris (neaparat scris cu toate delaliile si semnat), poti sa vezi ce au mai construit inainte, te interesezi daca sunt seriosi; te documentezi; ai ce face cu varf si indesat; dupa care pornesti la drum fiind cam 90% sigur ca nu esti tepuit si ca ai idee cam despre ce e vorba. Daca tot nu ai destui bani, ia-o incetisor, batraneste, doar iti faci o casa care vrei sa fie trainica. Deasemeni, vrei sa fii cat de cat sanatos dupa ce o termini, sa te poti bucura de ea. Succes!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii