Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte la rosu constructie Timis, Timisoara, casa parter

Persoana fizica solicit oferte la rosu sau la cheie cu materiale incluse sau doar pret la manopera pentru constructie casa noua pe parter cu acoperis tip terasa necirculabila si membrana PVC ca invelitoare, 183 mp desfasurat plus o terasa neacoperita de 26 mp. Constructia va fi in judetul Timis, Timisoara pe o strada asfaltata iar ca data de incepere a lucrarilor estimez ca va fi undeva la jumatate sau final de aprilie 2019.


Zidurile constructiei sunt formate din 11 randuri de porotherm de 25 cm apoi placa beton peste parter incheindu-se cu aticul. Forma casei este dreptunghiulara fara raze si alte elemente greu de realizat.
Am proiectul de casa gata, pot trimite arhitectura si rezistenta pentru a se face oferta de pret cat mai acurata deci lasati numar de telefon cat si adresa de e-mail.

Rog ca ofertantii care isi vor lasa datele de contact sa aiba in regula actele si sa aiba angajatii inscrisi la ITM deoarece atunci cand va fi control pe santier sa nu fie probleme. Nu voi tolera ofertantii care nu au angajati cu acte in regula. Voi vrea sa vad lucrari in curs de finalizare si lucrari finalizate ale ofertantilor, sa discut cu beneficiarii despre seriozitatea si promptitudinea acestor constructori cat si daca au beneficiat de garantia lucrarii acolo unde a fost cazul.

Rog toti forumisti de pe CasaDex care citesc acest subiect sa traga un semnal de alarma daca:
– potentialii constructori care lasa date de contact nu sunt seriosi;
– au avut neplaceri cu acesti constructori;
– au fost lasati cu constructia neterminata sub anumite pretexte ale constructorilor;
– au dat avans de bani constructorilor acestia nefacand nimic de la bun inceput;
etc…
Ar trebui facuta o lista cu acesti constructori neseriosi pentru a-i inlatura de a mai face lucrari de mantuiala si a aduce prejudiciu persoanelor fizice si nu numai. Aceasta lista ar trebui pusa cap de afis sa se fereasca lumea de ei. Aceasta lista ar trebui actualizata cand constructorii isi schimba numele firmei, numarul de telefon, pun alta persoana in locul lor doar de fatada, etc. Multumesc.

Intrebare de la Persoana fizica, pe adresa redactiei: Oferte la rosu constructie Timis, Timisoara, casa parter.

4 răspunsuri la “Oferte la rosu constructie Timis, Timisoara, casa parter”

In mod normal ar trebui sa fie 35 maxim 45 Euro/mp manopera la rosu. Cu atat stiu ca s-a terminat acum o casa in Caras. Sunt si unii care cer 60-80 ceea ce este total exagerat pentru o casa normala asa cum este a dumneavoastra.

Buna ziua
Santem firma de constructi cu toate actele an regula
Pretul nostru informativ pentru lucrare la rosu manoperă plus material este de 40000 e
Pretul nostru informativ pentru lucrare la cheie manoperă plus material este de 80000e
Pretul final al vom da dupa ce ne trimiteți planurile
La aceste preturi se va adauga tva
Va multumim anticipat
aureldragos@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *