Categorii
Intrebari de la cititori

Perete sufragerie caramida maro. Culoare mobila minimalista?

Buna seara! Am sufrageria lunga cam de 5.40 m cu trei pereti albi si unul placat cu caramida maro si bej. Parchetul este crem cu insertii gri si albe. Ce culori ar trebui sa aiba canapeaua si o mobila minimalista? Va multumesc.


Intrebare de la Ioana, pe adresa redactiei: Perete sufragerie caramida maro. Culoare mobila minimalista?

Un răspuns la “Perete sufragerie caramida maro. Culoare mobila minimalista?”

Buna, Ioana!

O buna sursa de inspiratie pentru tine cred ca este apartamentul despre care am cris aici: https://www.casadex.ro/2016/03/accente-retro-in-amenajarea-unui-apartament-modern-de-45-mp-cu-scara-interioara/ Vei vedea ca si in amenajarea livingului din acest apartament exista un perete placat cu caramida aparenta si ca pardoseala este acoperita cu un finisaj deschis, intr-o nuanta de gri. Mobila poate fi inchisa la culoare, in contast cu peretii albi, dar poate avea si o nuanta deschisa a lemnului sau poate fi realizata intr-o combinatie de doua culori: carcasa inchisa la culoare si fronturi gri, sa zicem.

Cat despre canapea, aceasta poate fi neagra, cum este si cea din articolul pe care ti l-am recomandat mai sus, dar poate fi la fel de bine, alba, galben mustar sau gri. De pinde foarte mult ce culori iti plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *