Categorii
Intrebari de la cititori

Pot imbraca scara interioara in lemn daca holul e cu gresie?

Buna ziua. Am folosit pentru hol etaj si parter gresie piatra naturala. Intrebarea mea este daca scara interioara o pot imbraca in lemn, dar balustrada o pot face din sticla si lemn?


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Pot imbraca scara interioara in lemn daca holul e cu gresie?

2 răspunsuri la “Pot imbraca scara interioara in lemn daca holul e cu gresie?”

Buna, Elena!

Daca ai gasit o solutie, un model de balustrada din sticla care poate fi combinat cu lemnul pentru a o lega vizual si estetic de treptele din lemn ale scarii interioare, nu vad nicio problema in a face aceasta alegere. Trebuie sa fii constienta ca sticla este un element ce apartine mai degraba stilului modern de amenajare, in timp ce piatra naturala si lemnul sunt asociate cu amenajarile clasice, in stil mediteranean sau cu cele cu tenta rustica. Asa ca decizia finala depinde mult si ce stil de amenajare tintesti sa obtii in casa casa.

Multumesc foarte mult.Balustrada sa fie cu sticla si mana curenta din lemn sau sa fie din lemn atat balustrada cat si treptele si sa le vopsesc albe..Nu as merge pe stilul rustic, mai degraba ceva scandinavic in amenajare living.As opta pentru pereti culoarea alba iar un perete l-as zugravi in culoarea gri iar peste acesta as da cu un rol cu berete(asa cum zugraveau mamele si bunicile la tara)cu model si tot in aceea zona este gandit un semineu incadrat intre corpurile de mobilier deoarece livingul este foarte mare 54 mp,pentru ferestre as inlocui perdelele cu niste storuri romane gri .Bucataria este alba si open space .Aici am mult de gandit in amenajarea livingului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *