Categorii
Intrebari de la cititori

Sa pun faianta in bucatarie pe toti peretii sau ce alt material?

Daca nu pun faianta pe toti peretii in bucatarie ce material pot sa folosesc? Si unde trebuie sa pun neaparat faianta in afara de peretele cu mobila?


Intrebare de la Manuela, pe adresa redactiei: Sa pun faianta in bucatarie pe toti peretii sau ce alt material?

4 răspunsuri la “Sa pun faianta in bucatarie pe toti peretii sau ce alt material?”

Buna ziua. Exista acum o sticla speciala decorativa in loc de faianta destinata pentru spatiul gol dintre blatul de lucru si suprapozabile.
Nu este necesar sa aplicati faianta neaparat.
Iar pentru restul peretilor depinde de preferintele dvs. si de buget.Se poate pune inclusiv un tapet sau se pot folosi vopsele decorative de interior.

Asa ma gadeam si eu dar de cand ma stiu am avut bucataria placata cu totul cu faianta si mi se pare ciudat sa pun acum numai intre corpurile de mobila. Nu ma gandesc la economie, am inteles ca asa se poarta acum si mi se pare si ca o sa fie mai putin incarcata bucataria. Dar trebuie vreo lavabila anume? Daca se murdareste peretele de la masa?

Neaparat trebuie unde sar stropi mai des. Eu de exemplu am pus 2 pereti, 1.5m inaltime de jos. Motivul: daca pun corpurile mai sus sa ajunga. Lavabila este speciala pentru baie si bucatarie, scrie pe galeata cand o cumparati. Dar sa nu va asteptati sa reziste daca o curatati foarte des. Daca nu faianta as pune ceva lipit pe perete care sa pot curata usor. Daca stati cu spatele la perete.. se murdareste greu.. lateral/fata des. Mergeti in magazinele de profil sa va faceti o idee ce exista pe piata acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *