Categorii
Intrebari de la cititori

Sa schimb parchetul din lemn masiv cu laminat nou?

Am cumparat un apartament intr-o vila veche si frumoasa si trebuie sa ne apucam de renovari. As vrea sa ma consultati si sa ma ajutati in luarea deciziei in privinta parchetului. Apartamentul are pardoseli din parchet de lemn masiv vechi, care sunt destul de uzate si mi se par imposibil de remediat motiv pentru care as fi tentata sa montez laminat in locul acestora.


Parintii mei insista sa pastrez parchetul masiv, ca poate fi reconditionat si ca o sa arate mai bine. Mie imi e teama sa ma lansez in lucrari de reconditionare ca nu cumva sa ajung in acelasi punct in care ma aflu acum si anume sa nu-mi placa cum arata si sa recurg tot la laminat in cele din urma, cu cheltuieli mult mai mari, evident. Ce ma sfatuiti sa fac?

Intrebare de la Sorina, pe adresa redactiei: Sa schimb parchetul din lemn masiv cu laminat nou?

2 răspunsuri la “Sa schimb parchetul din lemn masiv cu laminat nou?”

Buna, Sorina!

Daca aveti noroc sa gasiti o echipa cu experienta in reconditionarea parchetului masiv cu siguranta aceasta este miscarea pe care va recomand sa o faceti. Nu aveti idee cat se poate schimba un parchet din lemn daca incape pe mana cui trebuie. Si niciodata un laminat nu va avea aspectul si rezistenta celui din lemn masiv.

Recomandam de asemenea sa incercati macar intr-o incapere mai mica sau pe o portiune mai restransa reconditionarea parchetului din lemn masiv. Astfel puteți sa faceti o investitie mai mica . Iar daca este pe placul dvs ,sa continuati si in restul apartamentului.
Daca este posibila reconditionarea acestuia sau nu, asta va pot spune cu siguranta meseriasii.
Parchetul din lemn masiv este net superior celui laminat.
In cazul in care sunteti din Bucuresti/Ilfov si doriti mai multe detalii, atat pentru reconditionare cat si pentru alte probleme aparute in cadrul renovarii ne puteti contacta la:
0765/428564 sau pe e-mail la septariaconstruct@yahoo.com
Dispunem de profesionisti inclusiv in reconditionarea parchetului din lemn masiv cat si in finisari,electrice sau sanitare.
Portofoliul nostru de lucrari il gasiti la:
facebook.com/7ariaconstruct

O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *