Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se strica mobila din lemn masiv in baie de la umezeala?


Credeti ca merge sa asez in baia mare din casa mobila din lemn masiv? Cineva imi spunea ca mobila pentru baie e tratata cu ceva anume ca sa nu se umfle sau sa nu se strice de la umezeala. Comoda asta cu sertare este una veche, mostenire de familie, si as tine-o in baie la distanta de cada si lavoar, mai mult pentru ca nu am alt loc in care sa o asez si pentru ca nu vreau sa renunt la ea. Sper sa nu o stric.


Intrebare de la Cornelia, pe adresa redactiei: Se strica mobila din lemn masiv in baie de la umezeala?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in martie 4th, 2019

buna, Cornelia!

Daca baia ta este mare si mai are si fereastra, adica poate fi aerisita constant si eficient, iar comoda din lemn masiv nu va avea contact direct cu apa, nu vad un motiv sa stres. Pentru a o face mai rezistenta la mediul umed – si asta este valabil pentru orice mobila din lemn masiv – inainte de a o monta in baie acoper-o cu unul sau doua straturi de lac pentru ambarcatiuni.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii