Categorii
Intrebari de la cititori

Sugestii inlocuire scurgator vase clasic incorporat

Pentru o bucatarie cu blat liber langa chiuveta dar excluzand scurgatorul de vase incorporat, ce sugestii practice de inlocuire scurgator clasic langa chiuveta aveti?


Intrebare de la Iulia, pe adresa redactiei: Sugestii inlocuire scurgator vase clasic incorporat.

2 răspunsuri la “Sugestii inlocuire scurgator vase clasic incorporat”

Buna, Iulia!

Nu stiu daca am inteles intrebarea. Insa daca esti in cautarea unei solutii de eliminare a scurgatrului de vase prin inlocuirea chiuvetei cu una simpla, compusa doar dintr-o cuva si prin inlocuirea blatului pentru extinderea suprafetei de lucru, ai cel putin doua solutii:

– sa achizitionezi si sa montezi un picurator/scurgator de vase care se monteaza pe perete, deasupra chiuvetei. Modelele de acest gen sunt prevazute in partea inferioara cu tavite in care se aduna apa scursa de de pe vase. La Ikea au cu siguranta asa ceva si sunt niste accesorii foarte practice in amenajarea bucatariilor mici si foarte mici, in care fiecare centimetru patrat de blat este important.
– sa integrezi picuratoare de vase in dulapul de deasupra chiuvetei. Practic, pe langa faptul ca nu vei mai scurge farfuriile, canile si paharele pe blat, asezandu-le la locurile lor dupa uscare, acest tip de scurgator reprezinta si o metoda de depozitare a vaselor. E drept ca ramai descoperita la spalarea si scurgerea oalelor si tigailor, acestea neavand loc in picuratorul din dulap.

Recomandarea mea este (daca planifici sa proiectezi o mobila noua pentru bucatarie) sa alegi cea de-a doua varianta – cea cu picuatorul in dulapul de deasupra chiuvetei – si sa integrezi in garnitura si o masina de spalat vase. Este una dintre cele mai faine inventii in materie de gospodarie. Masinile de spalat vase te ajuta sa economisesti apa, curent electric (daca folosesti apa calda incalzita la boiler), detergenti si, nu in ultimul rand, timp si sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *