Categorii
Intrebari de la cititori

Usi interior albe daca geamurile si usa de intrare sunt wenge?

Buna, am si eu o nedumerire in legatura cu usile de interior. Ador usile albe dar constructorul a ales wenge usa de la intrare si geamurile, parchetul este stejar deschis trafic intens. Casa noastra este in faza se semifinisat si nu as dori sa dau gres. Scara interioara as dori sa fie alba, inclusiv mobilierul bucatarie open space, plinta alba iar peretii un gri deschis cum tapetul nu imi place ar fi ok sa folosesc stucco?


Intrebare de la Olga, pe adresa redactiei: Usi interior albe daca geamurile si usa de intrare sunt wenge?

2 răspunsuri la “Usi interior albe daca geamurile si usa de intrare sunt wenge?”

Buna, Olga!

Nu vei da gres nici alegand usi de interior albe, nici zugravind peretii in gri si accentuandu-i pe alocuri (anumiti pereti) cu stucco si nici alegand mobila si scara de interior albe. Cred ca parchetul stejar va aduce nota necesara de caldura decorului in alb si gri, iar daca vei dori sa completezi totul si cu o pata de culoare, nu-ti va fi greu sa alegi culoarea sau culorile de accent.

Victoria are dreptate. Am ales usa alba cu geam mat cu forme colorate la baie si la dressing si se vede foarte frumos. Se completeaza cu peretele, iar eu am peretii albi. La intrare totusi este bine sa nu fie alba ca risti sa stai toata ziua cu carpa pe ea, praful este la putere afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *