Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa achizitionez un teren langa Brasov si sa construiesc

Buna dimineata! Vreau sa achizitionez un teren in Brasov (nu in oras, undeva pe langa deoarece in oras sunt terenuri la preturi foarte mari) si intrebarea mea ar fi cat ar costa constructia unei case (4 camere, living, baie, bucatarie) la gri? Alta intrebare as mai avea cum sunt mai ok din punctul dumneavoastra de vedere, casa cu etaj sau fara? Materialele sa fie din calitate buna, pentru o casa de lunga durata, deoarece nu as vrea sa fac modificari sau reparatii. Va multumesc!


Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Vreau sa achizitionez un teren langa Brasov si sa construiesc.

4 răspunsuri la “Vreau sa achizitionez un teren langa Brasov si sa construiesc”

Buna ziua ! Avem proiecte si santiere in desfasurare in Brasov si in zona.Suntem companie de arhitectura si executie case.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com

Bună dimineata!
Prima dată cumpărați terenul. Stabiliti cu arhitectul/ firma de arhitectura, funcție de dimensiunile terenului, cum doriți să construiți casa (parter sau parter+mansardă, parter+etaj). Fiecare tip de casă are avantaje şi dezavantaje. Dumneavoastra ştiti cum va arata constructia si utilitatea acesteia. Fară un proiect nimeni nu va poate face un calcul fix. Pentru stabilirea bugetului să aveți pregătit minim 50000 euro (nu intră pretul terenului, utilitatîle, proiectul si autorizatia de constructie, organizarea de santier).
Cu stimă si respect.

Sunt firma de constructii din Brasov si realizam si proiectare si consultanta pana la obtinerea de Autorizatie de construire si de asemenea sunt in buna masura persoana potrivita pentru a va ajuta sa achizitionati un teren prin agentii mei imobiliari si asa va consult pe partea de utilitati al viitorului teren si partea de constructie.Contactati-ma va rog pe office@case-rosu.ro si stabilim o intalnire la noi la sediu .
Va urez SUCCES!!!!!!!!!!!!!

Buna seara,

Ati gasit terenul? Eu am un teren in Cristin langa un complex rezidential.

O seara placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *