Categorii
Intrebari de la cititori

450 euro / mp pentru o casa din containere este mare, fara fundatie?

Am descoperit casele din containere maritime si imi plac foarte mult. As vrea sa am o asemenea casa. Am vazut ca au aparut si la noi firme care fac case din containere dar pretul mi se pare foarte mare, peste 450 euro/mp si asta fara platforma de beton, absolut necesara, si care implica si o fundatie (care mai costa evident inca o gramada de bani).


Pai ideea unei astfel de case s-a nascut din dorinta de a obtine o locuinta safe si ieftina. In niciun caz nu as plati pentru ea mai mult decat pentru o casa din caramida/bca. As vrea sa cunosc si alte pareri.

Intrebare de la MamaieDelafetesti, pe adresa redactiei: 450 euro / mp pentru o casa din containere este mare, fara fundatie?

4 răspunsuri la “450 euro / mp pentru o casa din containere este mare, fara fundatie?”

Daca pretul este fara tva este foarte scumpa, daca includa tva la fel de scump este, apoi trebuie sa luati in calcul si alte elemente si dezavantajele constructiei care trebuie discutate detaliat.
Pentru o colaborare si discutie va stam la dispozitie cu profesionalism.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Multumesc pentru raspuns. Cred ca stiu care ar fi dezavantajele, desi firma respectiva nu mentioneaza ca ar exista unele. Eu raman totusi cu o nelamurire. De ce e atat de scumpa o casa din containere? Vreau sa incerc sa mi-o fac in regie proprie, sa vad ce diferenta de pret as obtine.

in vremurile astea se termina pe la 360 euro/mp/construit case la cheie cu structura de beton ,iar pe la 420 avem casa pasivă,cu structura de lemn,foarte bine izolată la toate suprafețele si incomparabil cu casa din containere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *