Categorii
Intrebari de la cititori

Bucatarie in proces de amenajare, rog idei culori

Buna! As avea nevoie de cateva idei pentru a aduce putina viata in bucataria noastra in proces de amenajare. Va dau cateva detalii:


Bucataria e destul de spatioasa si luminoasa – un perete e acoperit de geam, aproximativ 2 m + un geam mai mic langa plita. Mobila e de culoare gri arctic cu blat culoarea lemnului. As vrea sa aduc o pata de culoare, sa nu para prea rece, avand in vedere ca si podeaua e acoperita cu gresie – gri deschis. Intentionez sa acopar peretele de deasupra blatului cu sticla. Ce culori mi-ati recomanda pentru scaune, sticla de pe perete si un eventual covor? Ma gandesc si la ceva storuri pentru ferestre. Multumesc! Apreciez mult orice ajutor.

Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Bucatarie in proces de amenajare, rog idei culori.

Un răspuns la “Bucatarie in proces de amenajare, rog idei culori”

Buna, Ana!

Cred ca punctul de plecare este la tine 🙂 Culorile pe care spui ca le ai in bucataria ta pot fi asortate foarte usor cu alte culori si nuante, insa ma indoiesc ca iti plac toate. Prin urmare te rog sa-mi spui ce culori iti plac si ce culori ai mai folosit deja in amenajarea celorlalte incaperi din casa ta. Cred ca n-ar fi rau sa legam vizual si cromatic bucataia de paleta cromatica generala a locuintei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *