Categorii
Intrebari de la cititori

De unde cumpar panouri decorative lemn, perete bucatarie

As dori sa plachez peretele din zona plitei cu gaz si a chiuvetei cu panouri decorative din lemn sau imitatie – recomandati, de unde se pot procura? Multumesc!


Intrebare de la Cris, pe adresa redactiei: De unde cumpar panouri decorative lemn, perete bucatarie.

Un răspuns la “De unde cumpar panouri decorative lemn, perete bucatarie”

Buna, Cris!

Din pacate nu orice fel de panou din lemn poate fi montat in spatiile umede. De pilda, modelul despre care am scris aici: https://www.casadex.ro/2018/10/panouri-decorative-din-lemn-masiv-pentru-pereti/ nu se preteaza in amenajarea bucatariilor, poate doar in finisarea si accentuarea peretelui din zona loculuid e luat masa, nu si pentru finisarea peretelui din zona blatului de lucru.

O alternativa poate fi si solutia prezentata aici: https://www.casadex.ro/2014/09/pereti-placati-cu-parchet-panouri-sau-lambriu-din-lemn-16-imagini/ Insa un material pe care producatorii il recomanda inclusiv in finisarea spatiilor umede gasesti la arhitecturale.geplast.ro Sunt niste panouri care imita foarte bine lemnul natural (contin, printre altele, inclusiv furnir din lemn), disponibile in 7 variante de culoare, ce pot fi folosite inclusiv in finisarea bailor si bucatariilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *