Categorii
Intrebari de la cititori

Executie mansarda Bucuresti Tineretului, 175 mp, manopera

Buna ziua. Am si eu de executat o mansarda. Amprenta 175 mp. Trebuie dezmembrata sarpanta actuala. Trebuie turnate centuri de 20×25 ( 4 f14 ) cam 35 ml peste zidurile interioare din caramida portanta si cuplate firele f14 cu ancora chimica de centura de pe zidurile exterioare.


Lateralele casei ridicate cu 60 cm (lemn), podeaua o sa fie realizata din grinzi 10×10 dispuse la 30 cm + osb 22 mm sau 25 mm, grinzi acoperis 10×15 la distanta de 55 cm + astereala, montaj invelitoare bilka (sistem complet), 5 ferestre mansarda, sageac pvc 40ml, pazie 20-25cm, scari lemn care duc de la parter spre mansarda. Ma intereseaza un pret total pentru manopera la aceste lucrari. Zona Bucuresti , sector 4 , Tineretului Marasesti. Multumesc anticipat!

Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Executie mansarda Bucuresti Tineretului, 175 mp, manopera.

8 răspunsuri la “Executie mansarda Bucuresti Tineretului, 175 mp, manopera”

Pentru executie trebuie sa aveti P.TH.
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576

Buna ziua. Multumesc C.E.B. si CASALUX pentru nimic. Imi si pareti aceeasi persoana ,prea activi pe forum. Am cerut un pret aproximativ pentru manopera, am explicat destul de clar ce trebuie executat. Un constructor poate sa dea un pret daca are o experienta minima in domeniu. Plus de asta nu ma intereseaza firma din alt capat al tarii.
O zi buna

Costul constructie se face in baza proiectului DTAC +P.TH. nu dupa descriere ca in piata. Noi am scris mai multe in raspunsul anterior dar proprietarul acestui site nu apus tot comentariul nostru. Nu avem nici o treaba cu alte societati dar nu inteleg care problema dvs. trebuie sa avem acceptul dvs pe site ?
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane: 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *