Categorii
Intrebari de la cititori

Firme Ilfov intocmire deviz casa parter 120 mp

Buna ziua. Vreau sa construiesc in comuna Berceni (Ilfov) o casa (parter) cu o suprafata totala de 120 m2 din caramida. Am proiectul facut iar in acest moment sunt la pasul: Obtinerea autorizatiei de constructie.


In functie de ea doresc sa incep realizarea constructiei cel tarziu la inceputul anului viitor daca nu pot in aceasata toamna. Sunt interesata sa obtin oferte de pret pentru realizarea acestui proiect (la cheie). Firmelor interesate le pot trimite intreaga documentatie necesara intocmirii devizului pe email. Va multumesc.

Intrebare de la Corbuleanu, pe adresa redactiei: Firme Ilfov intocmire deviz casa parter 120 mp.

5 răspunsuri la “Firme Ilfov intocmire deviz casa parter 120 mp”

Este cam devreme sa cereti oferte de pret, acum pentru la anul. Pot intervenii modificari de preturi atat la materiale cat si la manopera.Plus de asta, depinde si de suma de bani de care dispuneti, pentru ca o constructie cu firma costa mult mai mult decat daca o faceti in regie proprie.

Intentia mea este (daca obtin autorizatia de constructie in timp util)sa incep cel tarziu in septembrie, si sunt interesata sa o construiesc si in regie proprie.

Ma puteti contacta pentru constructia casei echipa serioasa si numeroasă care in ziua de azi nu prea se mai gaseste pentru mai multe detaliile puteti contacta la numarul 0786861810

Daca reusiti sa luati autorizatia si sa demarati lucrarea in toamna ma gasiti in com. Berceni aproape zilnic pentru ca am multe lucrari aici. Ma puteti contacta si la aureliancretu67@yahoo.com. Cu stima ing. Aurelian Cretu. Detin si atestat RTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *