Categorii
Intrebari de la cititori

Masina de spalat vase alimentata de la robinet chiveta?

Buna ziua! Doresc sa-mi cumpar o masina de spalat vase compacta, de dimensiuni mici. Am vazut ofertele, insa la mine e problematic cu racordurile la alimentare si evacuare.


Nu am gasit pe internet raspunsul la o intrebare: exista o astfel de masina de spalat vase care sa poata fi alimentata de la robinetul chiuvetei si evacuarea sa se faca direct in chiuveta? In felul acesta, masina ar fi usor de mutat oriunde in bucatarie. Eu am avut asa mai de mult, o masina de spalat rufe si era foarte practica, o puteam duce dintr-o baie in alta fara probleme. Avea un furtun care se racorda la robinet pentru alimentare, iar evacuarea se putea face in vasul de WC sau in sifonul din pardoseala. Daca poate cineva sa ma ajute cu o lamurire, va multumesc mult.

Intrebare de la Eugenia, pe adresa redactiei: Masina de spalat vase alimentata de la robinet chiveta?

4 răspunsuri la “Masina de spalat vase alimentata de la robinet chiveta?”

Buna, Eugenia!

Din pacate, daca exista o astfel de masina de spalat vase, nici eu nu am auzit despre ea pana acum. Ma gandesc insa ca acest tip de aparat electrocasnic este conceput spre a fi incorporat in mobila (acum mai toate sunt gandite sa ocupe cat mai putin loc si sa deranjeze cat mai putin) si ca, nefiind prea multi care si-ar dori sa se complice cu montarea si demontarea furtunelor de alimentare (pentru ca adevarul e ca vorbim despre o complicatie), producatorii nu se inghesuie sa lanseze produse de acet tip pe piata.

Dar esti sigura ca nu poate fi gasita o solutie pentru o masina de spalat vase obisnuita?

Buna ziua, Victoria! Multumesc pentru raspuns. Eu sunt singura si nu e necesara o masina de spalat vase normala. Exista pe piata varianta compacta pentru un numar redus de vase, arata ca un cuptor cu microunde, cu dimensiuni de 50/55/40. Pot fi incorporabile sau independente. La mine mobila de bucatarie e deja montata si nu pot face modificari pentru a incorpora una, iar una independenta, pusa pe blat sau suport undeva, ar necesita gauri in mobila pentru racorduri.
Asa cum am spus, am avut o masina de spalat rufe, de dimensiuni normale, cu furtun de alimentare care avea un racord ce se fixa la robinetul chiuvetei, iar evacuarea se facea prin furtun care avea la capat un dispizitiv de fixare pe vasul WC-ului sau in scurgerea din pardoseala. M-am gandit ca poate exista aceasta varianta la vreun tip de masina de spalat vase. Multumesc mult!

Dar sa-i faci loc masinii compacte pe care spuneai ca ai gasit-o in dulapul de sub chiuveta, chiar langa racorduri, nu ai putea? Mama mea a decis de curand sa schimbe in intregime mobila din bucatarie doar pentru a putea integra o masina de spalat vase. Dupa o varsta un astfel de aparat este o binecuvantare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *