Categorii
Intrebari de la cititori

Mirosul si caldura se duc in living cand gatesc, cu ce sa inchid?

Buna ziua. As avea nevoie de o idee. In apartamentul meu livingul are perete comun cu bucataria. Pentru ca imi plac spatiile mai mari, in urma cu 3 ani cand a fost construit, peretele a fost construit doar pana la inaltimea de 1 – 1,20 m, iar in partea de sus este deschis.


In timp ce fac mancare insa se duce mirosul si caldura si in living desi am hota. Nu vreau sa zidesc peretele ci as dori o idee pentru ca in perioada in care se gateste sa inchid cumva spatiul din partea de sus, pentru ca apoi sa il deschid din nou. Nu stiu exact cu ce. M-am gandit la niste jaluzele sau rulouri pe care atunci cand vreau sa deschid sa le ridic ori ceva ca niste geamuri pe care sa le trag in parti. Daca pot primi mai multe idei din care sa aleg si care sa fie elegante. Si de asemenea de unde pot cumpara materialele si cine imi poate face lucrarea. Pot trimite foto daca este nevoie pentru ca deschiderea din partea de sus are o anumita forma. Multumesc anticipat.

Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Mirosul si caldura se duc in living cand gatesc, cu ce sa inchid?

4 răspunsuri la “Mirosul si caldura se duc in living cand gatesc, cu ce sa inchid?”

Usile culisante pe perete ar putea fi o solutie. Exista din diferite materiale, inclusiv sticla. A doua varianta este foarte eleganta dar costisitoare.

Usi culisante din sticla si lemn ( fasii alternative ) am pus pentru despartire living de bucatarie la casa.Inaltime aproximativ 2,5 metri cu o deschidere de aproximativ 5 metri. Se comporta foarte bine.Si nici pretul prea de speriat : 3000 in 2016 materiale +manopera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *