Categorii
Intrebari de la cititori

Plus de culoare living cu prea mult alb (garsoniera)

Buna ziua! Recent mi-am mobilat garsoniera, partea de living este destul de greu de multumit, are o forma de dreptunghi (lungime, dar latime mai putin).


Am ales sa fac un perete cu toata mobila (include patul ce se rabateaza din mobila etc sa spunem mobiler inteligent), am ales culoarea alba, am un prchet de culoare roger oak si usi de culoare asemanatoare (inchise) si as vrea sa schimb un pic, cred ca este cam mult alb si peretii. Ma gandeam sa adaug un plus de culoare mai calda prin vopsirea unui perete o alta culoare sau un tapet ceva. Ce culoare ar merge adaugata, sa fie o balanta usor primitoare, dar sa fie si impunatoare subtil? Multumesc anticipat.

Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Plus de culoare living cu prea mult alb (garsoniera).

4 răspunsuri la “Plus de culoare living cu prea mult alb (garsoniera)”

Buna, Stefan!

Poti incerca sa accentuezi un perete intr-o nuanta mai inchisa de gri sau intr-un albastru teal si sa adaugi apoi textile ceva mai colorate. Insa cred ca ar fi bine sa incepi prin a-mi spune ce culori iti plac si ce alta mobila ai in camera sau te-ai limitat la dulapurile in care este integrat si patul rabatabil. O canapea, ceva, un fotoliu, un loc de luat masa?

Buna, nu am o ceva culori ..imi plac culorile deschise ce au un oarecare impact..vizual si desigur, placut. Ca si mobila, sunt limitat la peretele plin..ce are usor peste 5m. nu vreau nici sa aglomerez camera, as vrea sa fie culorea de impact, dar sa creeze si iluzia de spatiu mai mare descat este in realitate. Albastrul imi place(cel mai light putin..cum ar fi un albastru ocean) nu as vrea sa fie o culoare rece pentru ca nu vreau sa adaug culori multe prin draperii(pe care inca nu le am ales).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *