Categorii
Intrebari de la cititori

Pret aproximativ constructie pensiune 500 mp la cheie

Buna ziua. As dori sa cunosc pretul aproximativ pentru constructia unei pensiuni la rosu 500 mp pentru manopera si la cheie. Multumesc pentru raspunsuri.


Intrebare de la Razvan, pe adresa redactiei: Pret aproximativ constructie pensiune 500 mp la cheie.

6 răspunsuri la “Pret aproximativ constructie pensiune 500 mp la cheie”

Fara un proiect in detaliu,si tipul de finisaj,inclusiv zona unde va fi ridicata aceea pensiune nu se poate da un pret decat dupa ..ureche,,…..o zi buna!

Hristos a inviat ! Buna ziua
Avem foarte multe proiecte de pensiuni atat realizate cat si in curs de realizare. Pretul unei constructii difera foarte mult el fiind influentat de mai multi factori incepand de la locatie, teren, proiect, etc …. In vederea unei discutii si colaborari va rigam respectos sane contactati telefonic si putem discuta toate aspectele.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane: 0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro

Buna as vrea să-mi ziceți locația unde se va construi pensiunea noi avem construită o pensiune la Păltiniș se numește Castelnor și este construita la cheie de către firma noastră are amprenta de 1500 mp sunt 3800 mp construiți preturile la roșu sunt cuprinse între 45-55€+TVA și la finisaj se discuta pe mp pentru mai multe detalii la Nr de telefon 0738587322 sau la adresa de e-mail cornelfota78@gmail.com va mulțumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *