Renovare apartament dupa Paste, decor potrivit

Buna ziua, Victoria. Iti multumesc inca o data pentru toate recomandarile tale, dupa cum ti-am scris in mailurile anterioare, dupa Paste incep renovarea apartamentului. Ti-am trimis cateva poze din apartamentul meu, asa cum arata acum, inainte de renovare.


Te rog sa ma ajuti cu idei despre culoarea peretilor, a parchetului si mobilierului. Stiu ca mi-ai mai spus dar poate dupa ce vizionezi fotografiile, iti faci o imagine mai buna asupra alegerii decorului potrivit. Nu stiu daca sa pun dulap in dormitor sau sa optez doar pentru pat cu noptiere si comoda. Iar legat de pereti, daca sa optez pentru culoarea alba si sa aplic doar pe un perete un fototapet sau ceva de genul. Cu multumiri.

Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Renovare apartament dupa Paste, decor potrivit.5 comentarii la “Renovare apartament dupa Paste, decor potrivit”

  1. Buna, Ana!

    Te rog sa ma ajuti cu un link spre discutiile noastre anterioare, ca sa fac o recapitulare a subiectului.

    Multumesc!

  2. Multumesc pentru schita, Ana! Te rog sa-mi trimiti si linkul de la discutia noastra anterioara. De asemenea te rog sa-mi indici care este destinatia fiecarei camere din schita. Vad ca sunt numerotate, m-ar ajuta mult daca mi-ai indica ce reprezinta fiecare dintre ele.

    Multumesc 🙂

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.