Categorii
Intrebari de la cititori

Se poate construi fara firma in Bucuresti o casa la rosu?

Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa in Bucuresti P+1E+M cu amprenta de 85-90 mp. Se poate construi si fără firma? Ce preturi mai sunt pentru constructiile la rosu ? Recomanda cineva vreo echipa, firma? Multumesc anticipat.


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Se poate construi fara firma in Bucuresti o casa la rosu?

11 răspunsuri la “Se poate construi fara firma in Bucuresti o casa la rosu?”

buna ziua avem preturi rezonabile daca mai este valabil va rog sa ne contacta-ti la 0730245234. lucram asa cum ati dorii.

Ce amuzant, omul intreaba daca poate construi fara firma si se reped firmele sa se bage in seama. mai ales astia de la C.E.B. care vad ca sunt atat de disperati dupa musterii, incat pun comentarii la absolut orice intrebare, chiar daca de multe ori sunt pe langa subiect.

Da omule, poti sa construiesti in regie proprie, nu te obliga nimeni sa iei firma, dar tot trebuie sa ai un proiect facut temeinic, pentru ca altfel nu primesti autorizatie de constructie. In afara de asta, trebuie sa te astepti la tot felul de controale pe santier, mai ales de la ISC – in Bucuresti se intampla foarte des, cu atat mai mult cu cat vrei sa faci constructie atat de inalta, cu siguranta vei atrage atentia. Si chiar daca nu le atragi atentia celor de la ISC, ai vecini „binevoitori” care iti vor trimite controalele pe cap. Ca asa e in Bucuresti.

Bună dimineața.
Se construiește dar nu după „ureche” planurile va trebuiesc și cineva care sa răspundă pentru ceea ce face. Altfel…cade casa pe dvs.

@MamaieDelafetesti comenteaza si tu si da solutii tehnice nu te interesa ce face altul vezi de oala ta.
O constructie in regie proprie P+E+M implica mult mai multe : diriginte de santier, RTE- ist, procese verbale pe faze determinante, cartea constructiei, etc. Nu este simplu sa fie realizata in regie proprie dar cum amspus la noi totul e posibil
Spor si succes

Omu vrea sa-si faca casa fara firma. Adica la negru,fara acte. Asta nu implica nici o responsabilitate din partea nimanui. Nu mai exista receptia cladirii,nu mai raspunde nimeni. O face cu doi lei,si calitate, zero.Am vazut case cu fundatii prevazute pe cuzineti,dar acestia lipsesc ( cica,nu se mai incadreaza constructorul in bani), si multe omisiuni,din proiect zicind ca nenorocitul de proiectant a pus fier prea mult,sa-i fie lui bine,si multe alte anomalii……..Dar,asa cum spunea cineva pe aici,traim in Romania,tara tuturor posibilitatilor…..

Mamaiedelafetesti iti dau foarte mare dreptate..pai eu pt o casa de 180 mp o firma mi.a cerut 11 mii de euro
Sa o ridice la rosu ..de ce sa platesc banii astia? Cand eu am gasit doi zidari care incaseaza 150 lei la zi…doi salahori cu 100 de lei la zi…si am.mai gasit pe cineva care a fost maistru toata viata lui a construit blocuri case si tot ce vrei…ii mai dau si lui 100 de lei la zi ca sa stea doar sa le zica la oameni ce are de facut ca sa iasa totul bine…deci ies cu 500 de lei la zi…sa zicem ca in 30 de zile casa e ridicata la rosu..ar veni 15.000 de lei dar hai sa mai punem sa fie 20.000 de lei asta ar insemna in euro vreo 4500 de euro …asa zisii constructori de aici de pe site…isi cauta fraierul sa il fraiereasca cu sume mari si incep sa zica ca is mai buni ca altii si is profesionisti

Bună ziua!
Nu este chiar asa. Ridicarea casei va dura mai mult de 30 zile. Ca sa faceti asa ceva ar trebui ca dumneavoastra,in primul rind , sa stiti ce trebuie sa faceti, altfel muncitorii vor şoma şi banii îi plătiți. Dacă construcția iesa prost pe cine trageti la raspundere? (oamenii se supara si pleaca). Si materiale stricate si banii luati. Nu uitati de respectarea normelor de sanatate si securitate in munca si de fiscalizarea zilei de munca (vecinii sunt foarte binevoitori). Argumente sunt foarte multe si ar trebui sa puneti in balanta foarte bine plusurile si minusurile.
Cu stimă si respect.

Alex, îmi place comentariul tău.Păi diferența de 100% de preț este fix o pierdere…C-așa-i în capitalism.Prețurile sunt dublate.Capitalismul e cea mai neagră pelagră ce a lovit omenirea. Oamenii s-ar putea ajuta de 1 milion de ori mai simplu și mai avantajos fără aceste firme

Buna ziua….se poate si in regie proprie în functie de clasa de importanta…fara A, B şi C..va trebuie diriginte de santier si responsabil RTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *