Categorii
Intrebari de la cititori

30000 euro ajung pentru constructie casa la cheie, 120 mp?

Buna ziua, vreau sa construiesc o casa din caramida de cca 120 mp locuibili si as dori sa stiu estimativ daca cu un 30000 de euro s-ar putea realiza la cheie, undeva cu materiale medii? Va multumesc!


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: 30000 euro ajung pentru constructie casa la cheie, 120 mp?

12 răspunsuri la “30000 euro ajung pentru constructie casa la cheie, 120 mp?”

Buna ziua ! D-le George cu 30.000 euro nu reusiti decat sa o ridicati la rosu si sa i puneti eventual geamurile si usile exterioare.
Cu alte informatii va stam la dispozitie fie telefonic fie pe email.
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane: 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro

Daca o ridicati singur in regie proprie DA. Numai materialele si actele va duc atat. Altfel cum a spus si CEB nu.

Buna ziua

Eu torn astăzi sapa peste încălzirea in pardoseala pt o casa similară 130 mp utili

Acum sunt la cu casa la gri cu costurile la 90.000 euro fără teren și gard

La final o casa de 130 mp utili ma va costa 130.000 euro

O casa decenta costa fără mobila 1000 euro/ mp

Cred ca mai si ramaneti si cu vreo 10 mii . 🙂 Hai domnule ce naiba . Medii , medii finisajele …dar nici sa semene cu un cort , putin mai mare si locuibil intradevar , de banii acestia

Apropo , actele in conditiile si birocratia actuala va costa vreo 4-5000 E (autorizatie , proiectare , diriginte de santier , RTE….etc…spagile nu le mai pun la socoteala) , si nu mai amintesc nici de utilitati

Banii va ajung dar nu pentru 120 m, poate 70 -80 m. Sa ridicati casa in Regie Proprie, astfel evitati Tva ul unei firme (care dv il platiti). Sa controlati fiecare etapa d.p.d.v. financiar, sa nu dati banii pe mana mesterilor caci necesarul de materiale (fier, scandura, tigle, caramizi, beton ) este trecut in proiect sau se calculeaza f usor. Atentie la finisaje, mergeti cu cele medii ca sa fiti in buget… si nu dati bani pe mana mesterilor… va ia timp sa mergeti dv si luati de unde e mai ieftin (acelasi produs are costuri diferite) si astfel aveti o sansa sa reusiti. Eu am facut o casa pe parter asa de 55 m patrati , la cheie… urmand sa o mansardez ulterior (deci voi avea in final 110m). Puteti face si asa pana mai aveti bani. Utilitatile calculatile aparte: apa, gaz, canal, curent, caldura etc. sper sa va ajute

Buna ziua! Dar o casa pe structura de lemn, tip sandwich de 110 mp parter, se poate rezolva la banii mentionati mai sus? Cel putin la rosu!?Multumesc!

Buna ziua ! D-le George cu 30.000 euro nu reusiti decat sa o ridicati la rosu si sa i puneti eventual geamurile si usile exterioare, DOAR daca deja aveti autorizatia de construire.

Buna ziua!
30000 euro nu ajung pentru o casa, la cheie. Eu mi-am ridicat o astfel de casa, in anul 2016 si terminata 2017 si la rosu a ajuns 30000 euro. Preturile materialelor de constructie erau altele (cel putin la caramida si lemn). Autorizatia de constructie, proiectul, energia electrica, organizarea de santier sunt alti bani. Pina a fi gata la cheie mai puneti geamuri, termosistem, decorativa de exterior, instalatia sanitara, instalatia electrica, instalatia termica, tencuit, gletuit si varuit. Un pret decent, la momentul acesta, cred ca este undeva intre 80000-90000 euro. Dar acum vorbim vorbe, nu pe calcule facute pe hirtie. In primul rind va trebuie un buget si functie de acesta sa gasiti solutia de proiectare cu costurile cele mai bune pentru dumneavoastra.
Cu stimă si respect.

Din pacate romanii cer pareri de la vecini.rude sau prieteni si aproape niciodata meseriasului sau firmei cu care doreste sa lucreze.Si mie imi vin clienti cu preturi facute la o berica cu prietenii.Eu lucrez fier si fier forjat si mai gasesc neinformati care vor ca pretul manoperei sa fie egal cu materialele fara sa inteleaga faptul ca pe langa bara de otel in productie intra multe alte costuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *