Categorii
Intrebari de la cititori

Amenajare nisa dormitor 1 x 90 fara usa

Buna ziua. Am o intrebare cu privire la amenajarea unei nise in dormitorul unui tanar. Nisa nu are usa, este de 1 m latime si adancime 90 cm. M-am gandit la o biblioteca (avem carti multe), dar nu stiu daca trebuie sa fac usa sau sa ramana fara. Cateva idei poate m-ar ajuta, nu stiu cum sa o amenajez. Mobila din dormitor este un gri piatra mat cu stejar si este pe peretele cu patul, este un dormitor ingust. Va multumesc mult.


Intrebare de la Aurica, pe adresa redactiei: Amenajare nisa dormitor 1 x 90 fara usa.

Un răspuns la “Amenajare nisa dormitor 1 x 90 fara usa”

Buna, Aurica!

Dimensiunea nisei este atat de generoasa incat spatiul din interiorula cestuia poate fi folosit nu doar pentru amenajarea unei biblioteci (cu rafturi de 30 cm proiectate de dus pana jos pe toate cele 3 laturi ale nisei), ci si pentru proiectarea unui spatiu de depozitare suplimentar (caz in care ar fi nevoie de o usa glisanta) sau chiar pentru amenajarea unui birou.

De asemena pot fi folosite si combinatii de idei: semineu decorativ in partea inferioara si biblioteca in partea superioara, birou in partea de jos si biblioteca sus, o canapea sau un fotoliu la comanda in partea inferioara si polite in partea de sus pentru amenajarea unui spatiu de lectura, caz in care este extrem de important sa asiguri si o iluminare buna a spatiului respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *