Categorii
Intrebari de la cititori

Asociere culori fatada casa, acoperis, tamplarie gri

Buna ziua, doresc o asociere de culori pentru exteriorul unei case / fatada, aceasta avand in prezent doar acoperisul si tamplaria montate, fiind de culoare gri antracit RAL 7024. Multumesc!


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Asociere culori fatada casa, acoperis, tamplarie gri.

2 răspunsuri la “Asociere culori fatada casa, acoperis, tamplarie gri”

Buna, Dan!

Griul antracit este neutru si usor de asortat, asa ca, in principiu, cred ca poti alege orice culoare doresti pentru fatada casei, de la alb, pana la galben pal, vernil deschis, crem, rosu sau gri deschis. Cred insa ca alegerea culorii ar trebui sa se faca si in raport cu dimensiunea casei, dar si cu stilul acesteia. O casa mare zugravita intr-o culoare aprinsa sau de impact poate deveni deranjanta vizual, desi in alte culturi (in tarile din zona Mediteranei, de pilda), poti intalni exemple de acest gen foarte des si de cele mai multe ori casele viu colorate chiar capteaza privirile turistilor intr-un sens pozitiv.

Poate reusesti sa ne furnizezi mai multe detalii in legatura cu dimensiunea casei, forma acesteia (are etaj? exista balcoane sau terase si daca da, ce culori si materiale ti-ai propus sa alegi pentru balustrada acestora? etc), ce culori iti plac, in ce zona se afla casa (munte, mare, padure, zona urbana etc).

Buna dimineata!
Noi am ales ca fatada sa fie de culoare alba pentru o casa parter cu timplarie si acoperis gri antracit.
Cu stima si respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *