Categorii
Intrebari de la cititori

Buget necesar construire casa Mangalia, Constanta, 115 mp la sol

Buna ziua. Cam de ce buget as avea nevoie pentru construirea unei case in Mangalia, Constanta P+1, amprenta la sol 115 mp ( t = 230) din bca, cu acoperis tigla metalica. PS: materialele constructorului. Multumesc!


Intrebare de la Dragos, pe adresa redactiei: Buget necesar construire casa Mangalia, Constanta, 115 mp la sol.

6 răspunsuri la “Buget necesar construire casa Mangalia, Constanta, 115 mp la sol”

Buna ziua. D-le Dragos bugetul este dat de complexitatea proiectului. Avem santiere la Navodari, Agigea, Constanta.

Ce tare e C.E.B. asta de mai sus (aka CasaMultVisata , pardon , Asteptata) cu reclama lui proasta peste tot. Zilele trecute avea „santiere” pe la Brasov si Valea Prahovei , acum are la Constanta Cu ce oare ? Cu Firma aceea de Cluj , de apartament , fara angajati si Cifra de Afaceri ZERO ? Hai , nu mai prosti oamenii cu ofertele , fii constructor serios si nu te mai lauda in van

CA SFAT : apuca-te de treaba serioasa si du-te mai nene nu mai intoxica tot forumul cu reclamele tale neserioase si de prost gust.

Nenea Mircea invata putina gramatica apoi incepe ce scri sau sa faci afirmatii iar daca le faci fa-le argumentat nu asa la plesneala. Ptr. cultura ta generala te informez ca am incheiat anul finaciar 2018 cu un profit net de 70.090 RON si nu-i firma de apartament mai nene. Da avem contracte si santiere in toata tara de la proiectare la executie nu i nici o lauda este purul adevar, asa ca munceste si dumitale nu comenta munca altora ca de oameni ca tine e plina tara asta, sfaturile tineti-le pentru tine.

Ramane cum am stabilit initial… puneti mana pe constructii serioase, nu mai bombardati peste tot cu Reclama total anapoda.

Apropo de aspectul acela MUNCA, de unde stii ca nu muncesc? Nu stii, dar eu stiu vsv de aprecierile pe care le-am facut la adresa ta ca sunt corecte, nu unele eronate. Tai frunza la caini toata ziua pe aici si postezi Reclama poate trage fraierul la nada.

Mai informeaz-te si apoi discuta mai neica informatiile tale sunt total eronate, eu am dat cifre corecte verificabile pe MFP. Sunt oameni care muncesc in toate domenile companiei de la arhitectura – proiectare marketing – management- santiere si nimeni nu taie frunze la caini, probabil ca tu . Vezi-ti tu de ale tale ! inchei cu o vorba pe care o avea bunicul „Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *