Categorii
Intrebari de la cititori

Cum hidroizolez straturile de adeziv de pe peretii casei?

Acum 2 ani am termoizolat casa si din lipsa de timp nu s-a dat decat un stat de adeziv care a inglobat plasa. Cu grindina de acum cateva saptamani mi-a impuscat in multe locuri si cum s-a facut bine de lucrat am dat inca un strat de adeziv Polistirol Premium de la Adeplast, si peste el tinci de exterior tot de la Adeplast ca sa il pot driscui.


A iesit foarte bine dar as dori sa hidroizolez cumva aceste straturi. Cum nu am posibilitate sa dau cu vopsea lavabila de exterior as putea da amorsa de la lavabil peste tinciul driscuit ca sa opresc cumva apa sa intre in aceste straturi? Sau o las asa cum este existand riscul ca peretele sa se murdareasca excesiv dupa aceea de la aracet (ce se lipeste peste el)? Multumesc.

Intrebare de la Vali, pe adresa redactiei: Cum hidroizolez straturile de adeziv de pe peretii casei?

3 răspunsuri la “Cum hidroizolez straturile de adeziv de pe peretii casei?”

Buna seara, folositi o amorsa acrilica in concentratie mai puternica, adica nu o diluati decit la jumate din procent si ati rezolvat problema

Doresc sa ma sfatuiti asupra alegerii variantei optime a edificarii unei casute de vacanta, maxim 80 mp construiti intr-o zona superba: PREDEAL – JUD. BRASOV, unde detin o suprafata de 500 mp in intravilan, situat pe DN1-E.15 PREDEAL-BRASOV; doresc o constructie din lemn tratat si ignifugat sau alte materiale usoare si lesne de asamblat; poate fi varianta asociere la limita a 65-70 e/mp val. teren sub media zonei; astept raspuns la email: stanescuvifor@yahoo.com; tel. 0766245890 / 5.6.2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *