Categorii
Intrebari de la cititori

Cum rup monotonia intr-un dormitor wenge si bej?

Buna ziua. Am amenajat dormitorul cu un dressing culoare wenge inchis pe peretele opus patului. Peretele din spatele acestuia este maro iar patul cu tapiterie bej. Covorasele sunt deja de culoare asemanatoare patului.


As dori sa rup aceasta monotonie cu draperii, perne, cuvertura intr-o alta culoare dar nu sunt sigura ce ar fi mai potrivit. Mentionez ca draperiile nu ar fi obligatorii avand jaluzele exterioare. Multumesc pentru sfaturile pe care ni le acordati.

Intrebare de la Cornelia, pe adresa redactiei: Cum rup monotonia intr-un dormitor wenge si bej?

Un răspuns la “Cum rup monotonia intr-un dormitor wenge si bej?”

Buna, Cornelia!

Daca vrei o pata de culoare, poti opta pentru verde deschis (verde fistic, verde olive etc), pentru turcoaz sau pentru coraille. Coraille, de pilda, poate fi asortata cu turcoaz, asa incat sa nu mergi exclusiv pe o singura culoare in decor.

Avand in vedere ca ai deja un covor neutru, asortat cu tapiteria patului (bej), as opta mai degraba pentru accente verde olive: draperii maslinii cu imprimeu alb, pernute decorative olive intercalate cu unele coraille sau galbene. Cuvertura as alege-o alba sau crem, inton cu imprimeul draperiilor.

Eu te incurajez sa iei in calcul inclusiv schimbarea culorii de pe peretele de la capul patului din dormitor. Cred ca ai deja prea mult maro in decor. Poti opta pentru gri, de pilda sau pentru albastru teal, caz in care si textilele alese ar trebui sa „tina cont” de noua culoare de accent. Griul este prieten cu orice culoare, asa ca nu va fi greu de asortat, insa albastrul teal poate fi asortat cu coraille (draperii, pernute decorative cu imprimeu etc), cu alb, cu gri si cu galben.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *