Categorii
Intrebari de la cititori

Detectare fier in placa beton, firme cu aparate speciale

Buna ziua, va rog mult sa-mi spuneti daca exista in Ploiesti sau imprejurimi vreo firma care taie betonul, dupa detectarea cu aparate speciale a fierului din interiorul acestuia.


Mentionez ca s-a turnat placa peste parter si constructorul nu a lasat spatiu in placa pentru urcarea tuburilor (apa, wc). Acum trebuie sa spargem placa, dar incercam sa nu taiem si fierul din beton. Stiu ca exista aparate care detectează fier, cabluri in placa, dar nu am gasit inca vreo firma care le foloseste. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Intrebare de la Magda, pe adresa redactiei: Detectare fier in placa beton, firme cu aparate speciale.

4 răspunsuri la “Detectare fier in placa beton, firme cu aparate speciale”

Nu trebuie sa spargeti placa de beton. Gauriti cu o carota si chiar daca se taie fierul nu-i nici o problema, oricum se intrerupea fierul in dreptul golurilor mai mari.

La cum arata armatura unei placi, nu prea vad ati putea sa spargeti fara sa atingeti fierul. Chemati pe cineva cu carote de dimensiunile care va trebuie si asta e, gauriti. Fiti fara grija, ca nu se darama casa din atata lucru :).

buna ziua
de cind au furat smecherii aurul de la sarmisegetuza detectoarele de metal sint interzise in ro,normal „marele”constructor repara pe banii lui,apropo unde l-ati gasit?e ieftin?acum aflati cit de scump poate fi un lucru ieftin

Din păcate, domnule Ștefan 51, am avut încredere în „specialiștii” din construcții, iar rezultatele priceperii lor se văd acum. Nu au fost nici pe departe ieftini, dar acum constat că au fost complet neprofesioniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *