Categorii
Utile

Dulapuri pentru gradina si balcon din magazine romanesti

Organizarea este importanta nu doar in interiorul casei, ci si in afara ei. Si obiectele pe care le avem in spatiile exterioare, precum balconul, terasa, curtea sau gradina, trebuie pastrate in ordine, atat pentru un aspect ingrijit al acestora, cat si pentru prelungirea duratei de viata a obiectelor respective.


Dulapurile de exterior sunt o solutie potrivita pentru organizarea spatiilor exterioare si pot fi cumparate din orice magazin de bricolaj din Romania, iar CasaDex a ales deja 4 modele diferite, toate practice si utile.

Inainte de a le prezenta pe fiecare in parte vreau sa adaug ca toate aceste dulapuri de exterior sunt confectionate din plastic, un material care suporta fara probleme contactul cu factorii externi. Acestea sunt foarte utile pentru depozitarea trusei cu unelte si a diverselor accesorii si obiecte pe care le folosesti in afara casei. Toate modelele selectate se aseamana, diferentiindu-se dupa pret, culoare si dimensiuni.

Dulap cu 2 usi pentru gradina, magazin Dedeman

Voi incepe de aceasta data cu cel mai scump model. Acesta costa 296 lei, are dimensiunile 74,5 x 43,5 x 157,5 si poate fi achizitionat din magazinele Dedeman. Acest dulap este confectionat dintr-un plastic rezistent si este prevazut cu doua usi. Compartimentarea interioara a acestuia este diferita de a altor modele, avand o sectiune in care pot fi depozitate obiectele inalte sau lungi pe care nu le vrei la vedere: mop, matura, masa de calcat sau diverse unelte de gradinarit. Structura este una robusta si solida, fiecare raft putand suporta fara probleme greutati de pana la 20 kg fiecare, iar raftul inferior poate sustine chiar si pana la 25 kg. Desi modelul ilustrat in imaginea de prezentare este crem cu verde inchis, in lista de specificatii tehnice ale dulapului scrie ca este gri cu verde.

dulap gradina 2 usi Dedeman

Este un element foarte util in amenajarea si organizarea spatiilor exterioare (balcon, terasa etc) sau a garajelor si beciurilor, desi in spatiile inchise pot fi folosite fara probleme si diverse etajere metalice deschise. In cea de-a doua imagine a produsului se poate observa ca dulapul este prevazut cu orificii care permit ancorarea acestuia de un perete, impiedicand astfel rastunarea lui accidentala.

Dulap de exterior cu 3 rafturi, magazin Hornbach

Ceva mai inalt decat modelul prezentat anterior, modelul de dulap din plastic din ofert magazinului Hornbach are dimensiunile 68 x 37 x 163 cm si costa 229 lei. Confectionat tot din plastic si conceput spre utilizare in spatiile deschise sau umede ca terasele, gradinile sau balcoanele, acesta are culoarea gri cu negru si 3 polite interioare, fiecare dintre acestea suportand o greutate maxima de 20 kg. Pentru siguranta si pentru a preveni imprastierea obiectelor depozitate in interiorul lui in cazul unei rastunari cauzate de o furtuna, sa zicem, recomand ancorarea acestuia de perete.

dulap plastic exterior gri negru 2 usi Hornbach

Iti recomand sa citesti si: Spatii de depozitare pentru balcon – idei si imagini.

Dulap pentru gradina si balcon, Leroy Merlin

Daca ai un magazin Leroy Merlin in apropiere poti cumpara dulapul de plastic Liner Utility pentru gradina sau balconul tau. Din punct de vedere al compartimentarii interioare acesta se aseamana cu modelul din oferta magazinului Dedeman, avand o sectiune de depozitare pe verticala, cu mentiunea ca acesta este mai ieftin si mai inalt, doar latimea o are mai mica (dimensiuni 68 x 39 x 173 cm) si are 3 polite dispuse pe partea stanga. Un astfel de dulap costa 207 lei si are culoarea gri. As adauga si ca, in opinia mea, acesta arata mai bine decat alte modele similare.

dulap plastic balcon gradina Leroy Merlin

Mai poti citi si despre: Idei simple si frumoase de organizare a uneltelor de gradinarit.

Dulap plastic pentru exterior, magazin Brico Depot

Pentru un balcon mic poti cumpara unul dintre dulaprile Links din oferta magazinului Brico Depot. Ambele sunt de mici dimensiuni, unul este de pardoseala si unul se monteaza pe perete. Cel de pardoseala costa 199 lei si are dimensiunile 93 x 89 x 54 cm, iar cel de perete costa 195 lei si are dimensiunile 97 x 65 x 45 cm. Ambele sunt gri cu negru si, in opinia mea, sunt cele mai aratoase dintre toate dulapurile prezentate astazi. In plus, ambele pot fi incuiate, ceea ce le face utile pentru a fi folosite in organizarea spatiilor exterioare care nu sunt supravegheate in permanenta.

dulap plastic perete balcon Brico Depot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *