Categorii
Intrebari de la cititori

Ma incadrez cu buget de 50000 euro sa ridic casa 112 m2?

Cu un buget de 50000 de euro poti ridica o casa din caramida (doar parter) de dimensiunile: 112 m2 (10.40 x 10.70) si o terasa de 18 m2? Ma incadrez cu tot cu materiale?


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Ma incadrez cu buget de 50000 euro sa ridic casa 112 m2?

10 răspunsuri la “Ma incadrez cu buget de 50000 euro sa ridic casa 112 m2?”

Da, poti sa o ridici, inclusiv sa o acoperi si sa pui si tamplaria. Poate si pentru gard, daca nu vrei sf-uri. Dar nu iti vor ajunge si pentru finisaje. Pe noi ne-a costat cca. 70k manopera si materiale la casa cu etaj, pod si demisol, ytong, inclusiv acoperis de tigla ceramica si tamplarie de top. Dar un proiect simplu. Orice fantezie costa extra :).

Asteptam sa ne trimiteti proiectul casei pe email si va facem o oferta.
Tel: 0742 756576

Buna ziua!
Da se poate ridica. Se poate acoperi cu tigla metalica sau ceramica. Da sunt bani si de tamplarie dar eu as monta tamplaria dupa ce as tencui peretii (se murdareste timplaria oricit ar fi de protejata si nu costa putin).
Cu stima si respect.

Eu proiect am deja,doar ca pana acum cu toti constructorii cu care am vorbit mi-au spus decat pret la rosu sau după ce le-am trimis proiectul si necesarul de materiale nu au mai dat nici un raspuns si de aceea sunt interesat sa aflu daca ma incadrez in bugetul pe care il am. Casa e o casă simpla (parter) compusă din living, bucătărie, 2 dormitoare si 2 bai si o camera tehnica. Cu acoperișul in 2 ape.

Trimiteti un e-mail cu planurile casei si in functie de materialele necesare va facem o oferta la cheie cu materiale incluse. Asteptam planurile pe adresa endresifiul@yahoo.com sau la tlf.0756702880. Cu stima

@ chibit – unde ai pomenit asa prostie, sa tencuiesti inaintea tamplariei? Si dupa ce montezi tamplaria mai platesti o data meseriasul sa-ti faca toate glafurile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *