Categorii
Intrebari de la cititori

Protectie tip placa inox in zona plitei sau sa pun altceva?

Salut! Cat de potrivita este o protectie tip placa din inox in zona plitei? Ma ajuta sau recomandati altceva? Cu multumiri.


Intrebare de la Vali, pe adresa redactiei: Protectie tip placa inox in zona plitei sau sa pun altceva?

4 răspunsuri la “Protectie tip placa inox in zona plitei sau sa pun altceva?”

Buna, Vali!

O placa de inox este utila si practica prin prisma faptului ca zona placata astfel devine usor de intretinut, inoxul fiind totodata un material cu proprietati antiseptice, igienic. Insa si faianta se curata usor si daca stilul de amenajare al bucatariei arata mai bine in asociere cu faianta, recomand sa o alegi pe aceasta in locul inoxului. Am scris mai multe despre utilizarea acestui material modern aici: https://www.casadex.ro/2013/06/inoxul-in-amenajarea-bucatariilor-moderne/

Bună, Victoria! Nu am pus corect întrebarea: am faianță albă însă doresc să pun o placă din inox doar în dreptul plitei. Am văzut imagini cu acest tip de aranjare – ideea este dacă se potrivește. La sertare am mânere inox. Îți mulțumesc pentru răspuns!

Da, nu vad o problema in aplicarea ideii pe care o ai mai ales daca ai vazut deja si stii cum arata placile de inox in finisarea peretilor din bucatarie. Avand in vedere ca ai si alte elemente din inox in decor, nu cred ca vei gresi facand aceasta alegere. Asigura-te insa ca montajul se va realiza frumos, iar imbinarea corecta placii de inox cu faianta va arata bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *