Categorii
Intrebari de la cititori

Reamenajare apartament, din living sa fac si dormitor

Buna ziua si scuze de deranj dar, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Doresc urgent sa renovez apartamentul de 2 camere (50 mp) deoarece a mai venit pe lume un ingeras si avand doi copii doresc sa le asigur un confort cat de cat mai personal.


Intrebarea mea este daca pot gasi la voi ajutorul si sprijinul unei noi reamenajari a spatiului nostru de locuit, intentionand sa fac din living si dormitor. Va multumesc anticipat pentru atentia acordata.

Intrebare de la Eugen, pe adresa redactiei: Reamenajare apartament, din living sa fac si dormitor.

4 răspunsuri la “Reamenajare apartament, din living sa fac si dormitor”

Da se poate dar ca sa si facem un proiect trebuie să venim la fata locului să ne putem arată ideile noastre cu dorintele dumneavoastra si sa iasa totul cum trebuie Va astept cu un sms la nr 0786892053 si in cel mai scurt timp va venim in ajutor cu tot ce putem

Salut. Va pot ajuta cu amenajarea Apartamentului. Am o echipa serioasa și priceputa in cea ce facem. Menționez faptul că nu suntem cârpaci. Pt detalii 0727400613 Executam orice lucrare de construcție și Finisaje.

Buna, Eugen!

Sa fie sanatosi copilasii si sa va aduca multe bucurii!

Putem incerca o propunere de reconfigurare a apartamentului, insa pentru a face acest lucru am avea nevoie de o schita a acestuia, cu dimensiunile exacte si cunoasterea pozitiei peretilor portanti/de rezistenta. Ne poti trimite schita la andrei@casadex.ro 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *