Categorii
Intrebari de la cititori

Sa reconditionez singur parchetul masiv sau sa aduc mester?

Buna ziua! Am cumparat o casa cu pardoseli din parchet masiv care nu arata bine dar pentru ca nu am bani sa platesc mesteri sa vina sa-l reconditioneze si am vrea sa ne mutam mai repede m-am gandit sa fac singur treaba asta. A mai fost cineva in situatia mea?


Vreau sa stiu daca ma descurc cu un aparat de slefuit, chit de lemn niste pene pe care sa le introduc in golurile dintre unele bucati de lemn sau nu. Si daca stiti cam cat mi-ar lua un mester pentru lucrarea asta. Am vreo 65 mp de parchet. Va multumesc!

Intrebare de la Dragusin, pe adresa redactiei: Sa reconditionez singur parchetul masiv sau sa aduc mester?

3 răspunsuri la “Sa reconditionez singur parchetul masiv sau sa aduc mester?”

Salut, dacă vrei să faci singur îți trebuie două flexuri, fiindcă trebuie să le lași să se răcească, mașina de șlefuit cu bandă e doar pentru finisaj și detalii. Trebuie multă atenție.

buna ziua
nu merita sa investesti in scule profesionale sa faci doar 65m2 de parchet, uita flexul ai sa generezi valurele care se vor vedea sub lac, nu mai cunosc tarifele, dar cred ca la 35 lei/m2 ar iesi reconditionarea, nu cred ca merita sa compromiti parchetul, nu iti cunosc abilitatile scuze daca am idoieli

Salut,
Nu face prostia sa pui flexul pe parchet. Il vei face numai valuri. Iti tebuie o masina mare pentru slefuit. Merita pe deplin sa chemi un meserias, dar insist pe ideea cu flexul: nu-l lasa sa puna flexul pe lemn, nici macar la margini sau colturi. mai bine folosesti rascheta. Doar la margini si colturi.
Sa ai spor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *