Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

6 modele ieftine de gresie ce imita lemnul. Alegerea noastra

De cand au aparut pe piata autohtona modelele de gresie ce imita lemnul au devenit preferatele publicului. Si nu e de mirare, lemnul fiind asociat dintotdeauna cu interioarele nobile, elegante si rafinate sau cu cele rustice, atat de dragi multora dintre noi.


Tocmai din cauza popularitatii de care se bucura, cu greu gasesti acest tip de gresie in gama finisajelor ieftine. Te asigur insa ca, vanand promotiile magazinelor de bricolaj, poti gasi mai multe modele de placi ceramice ce imita lemnul la preturi avantajoase, asa incat sa-ti vezi implinit visul de a avea pardoseala casei sau apartamentului imbracata intr-un material cu aspect lemnos.

Gresie interior / exterior Pitsaw, magazin Dedeman

Un model frumos de placi ceramice ce imita lemnul disponibil in aceasta perioada (pana la data de 19 iunie 2019) la pretul de 44,91 lei/mp face parte din oferta magazinului Dedeman, Este vorba despre gresia portelanata Pitsaw Walnut ce poate fi folosita atat in placarile interioare, cat si in placarile exterioare (terase, balcoane, bucatarii de vara etc.), suportand fara probleme ciclurile inghet-dezghet. O placa are dimensiunile 15 x 60 cm si are un aspect si o textura mata, imitand bine fibra naturala a lemnului.

gresia interior exterior imitatie lemn Pitsaw Walnut Dedeman

Daca preferi nuantele mai deschise, gasesti un alt model de gresie imitatie lemn din aceeasi colectie si la acelasi pret in magazinele Dedeman. Este vorba despre modelul Pisaw Greige intr-o nuanta deschisa si placuta de bej cu striatii gri care are aceleasi caracteristici si proprietati ca modelul prezentat anterior. Il poti folosi, asadar, in placarile interiorare (baie, holuri, bucatarii, camere de zi si dormitoare), fiind o alegere buna pentru placarea interioarelor dotate cu incalzire in pardoseala, cat si in amenajarile exterioare ale casei.

gresie interior exterior imitatie lemn Pitsaw Greige Dedeman

Gresie rectificata 90 cm imitatie lemn, Dedeman

Daca preferi o gresie rectificata care se monteaza fara rosturi de imbinare pentru pardoseala din casa ta, gasesti la Dedeman modelul Lavin, disponibil in doua variante cromatice: Grey si Beige, adica gri si bej. Acesta se prezinta sub forma unor placi portelanate cu dimensiunile 15 x 90 cm ce imita lemnul si costa 59 lei/mp, facand parte din promotia valabila pana la data de 19 iunie 2019. La fel ca modelele din colectia Pitsaw prezentate mai sus si gresia Lavin poate fi folosita atat in amenajarile interioare, cat si in amenajarile exterioare, avand rezistenta la inghet si avand gradul 4 de rezistenta la uzura. In traducere din limbajul de specialitate, gresia marcata cu gradul 4 de rezistenta la uzura este destinata traficului comercial mediu (mici magazine sau sedii de birouri), putand fi folosita totodata si in amenajarile rezidentiale.

Iti recomand sa citesti si: Amenajarea bailor moderne – gresie si faianta ce imita lemnul.

Gresie portelanata ce imita lemnul, placi 90 cm, magazin Hornbach

Ceva mai ieftina decat placile ceramice rectificate, insa cu aceleasi dimensiuni (15 x 90 cm), este gresia portelanata Teris Miele din oferta magazinului Hornbach. Este un finisaj calitatea I ce poate fi folosit in amenajarea spatiilor interioare si a celor exterioare. Si acest model imita lemnul, avand nuante calde si placute de bej. Imi place foarte mult aceasta nuanta si desi costa 54,9 lei/mp, adica nu este cel mai ieftin finisaj pentru pardoseala, este totusi destul de accesibil comparativ cu multe modele similare comercializate la preturi ce depasesc 100 lei/mp.

gresie portelanata imitatie lemn rezistenta inghet Hornbach

Gresie imitatie parchet vintage de la Hornbach

Tot la Hornbach gasesti si gresia portelanata Oxford Bej, un model cu placi de dimensiunea 15,5 x 60,5 cm la pretul de 48,9 lei/mp. Spre deosebire de celelalte modele prezentate astazi, acesta nu doar ca imita lemnul, ci imita aspectul unui parchet vintage, avand suprafata colorata in mai multe nuante. Se preteaza atat in amenajarile interioare, cat si in amenajarea spatiilor exterioare, fiind un finisaj de calitatea I ce suporta fara probleme ciclurile inghet-dezghet. Producatorul recomanda alegerea unui chit maro mediu pentru umplerea rosturilor de imbinare intre placi.

Gresie Portelanata Oxford Bej imitatie parchet Hornbach

Gresie imitatie lemn de interior, ieftina, magazin Hornbach

Daca nu tii neaparat sa plachezi pardoselile din casa ta cu placi ceramice lungi, cautand doar un model ce imita lemnul natural, poti alege gresia Parquet Special Bej din oferta magazinului Hornbach. Aceasta se prezinta sub forma unor placi dreptunghiulare cu dimensiunile 14 x 42 cm, are un placut aspect antichizat, pretandu-se atat in amenajarile moderne cu note vintage sau rustice, cat si in cele clasice, rustice sau de inspiratie scandinava si costa 35,99 lei/mp. Acest model calitatea I se preteaza exclusiv in amenajarile interioare, nefiind rezistent la inghet.

Gresie Parquet Special Bej imitatie lemn placi scurte Hornbach

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *