Categorii
Intrebari de la cititori

Cada freestanding compozit are miros neplacut

Buna ziua! Am achizitionat o cada freestanding, din compozit si are un miros foarte neplacut si intepator. Am crezut ca fiind noua mirosul va disparea in cateva zile. Din pacate de 2 saptamani o spal cu tot felul de detergenti, otet, bicarbonat etc dar fara rezultat.


Daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie poate imi dati vreo idee ce as mai putea face. Multumesc.

Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Cada freestanding compozit are miros neplacut.

3 răspunsuri la “Cada freestanding compozit are miros neplacut”

Buna dimineata!
Nu cred ca mirosul este din cauza cazii. Chiuvete din compozit ar trebui sa emane si acestea. Eu totusi cred ca mirosul este datorat canalizarii. Montarea defectuoasa a evacuarii apei. Parerea este sa chemati un instalator bun.
Cu stima si respect.

Buna ziua! Multumesc pentru raspuns.
Tin sa mentionez ca nu este sigur de la canalizare. Cada o am depozitata in alta incapere iar de cand am dat jos folia cu care a venit impachetata toata casa miroase desi tin usa inchisa la acea camera + geam deschis. Cei de unde am cumparat-o au spus ca va iesi in timp dar nu pareau prea siguri. Cei drept pe la magazinele de specialitate am mai regasit acest miros prin dreptul obiectelor sanitare dar nu atat de puternic. Altii mi-au spus ca ar fi tratata cu ceva dar cu ce nu stiau. Urmeaza sa o montez la canalizare, sa o umplu cu apa si sa o tin asa cateva zile. Alta solutie nu mai am. Oricum multumesc pt timpul acordat.

Buna ziua,
La fel am patit si eu, dupa ca am desfacut folia baia s-a umplut cu un miros, zic eu ca de acril, si persista de 3 luni.
M-ar ajuta foarte mult sa stiu daca ati reusit sa scapati de acel miros, si cum?
Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *