Categorii
Destinatii, Hoteluri si Pensiuni

Castel din Anglia angajeaza bucatar, oferindu-i salariu si cazare

Fie ca locuiesti in Romania, fie ca te-ai mutat deja in Anglia, daca iti place sa gatesti si esti dispus sa locuiesti intr-un hotel de lux, implicandu-te direct in prepararea meniului pentru oaspetii acestuia, ai sansa sa devii ajutor de bucatar al castelului Camelot din Cornwall, Regatul Unit.


Reprezentantii acestei unitati de cazare au scos pozitia de Sous Chef la concurs printr-un anunt publicat zilele trecute pe pagina oficiala a hotelului.

Despre hotelul Camelot Castle

Situat pe o stanca, intr-o pozitie ce ofera vedere panoramica asupra Marii Celtice, Castelul Camelot este un hotel cu un numar impresionant de camere si apartamente single, duble, family sau deluxe amenajate si decorate in stil clasic englezesc, dotate cu mobilier din lemn masiv sculptat, cu paturi impresionante, finisate cu piatra naturala, toate avand bai proprii, unele dintre ele fiind dotate cu cazi jacuzzi.

interior camera hotel Camelot Castle Anglia

Hotelul le ofera turistilor parcare gratuita, dar si o sala de dans, o sala de pian, unde oaspetii se pot relaxa ascultand si chiar cantand la pian in timp ce servesc o ceasca de ceai englezesc, un bar pentru amatorii de tarie sau alte bauturi fine, precum si un restaurant cu vedere spre ruinele unui castel medieval. Restaurantul poarta numele Irina’s Restaurant, fiind botezat dupa numele bucatarului sef care, deloc intamplator, este si coproprietara castelului. Pozitia de Sous Chef este vacanta in aceasta perioada, reprezentantii hotelului facand un anunt in acest sens pe site-ul hotelului, dar si pe diverse site-uri de recrutare din Anglia. Candidatii trebuie sa fie pasionati de gatit si sa aiba experienta in domeniu (daca se poate la nivel de rozeta – o distinctie sau clasificare britanica in lumea bucatarilor), sa poata dirija activitatea intregii bucatarii in absenta Chef-ului, sa cunoasca limba engleza, sa poata supraveghea ordinea, igiena si curatenia din bucatarie, responsabilitate ce-i va fi atribuita etc. Contractul se va incheia pentru o perioada de cel putin un an, candidatul selectat beneficiind nu doar de un salariu atractiv, ci si de cazare gratuita in incinta hotelului, precum si de mese gratuite, de concedii platite, dar si de diverse traininguri de specialitate.

Iti recomand sa citesti si: Popa’s la 1,5 ore de Bucuresti – o casuta de poveste in inima padurii.

Pe langa pozitia de Sous Chef hotelul Camelot Castle a mai scos la concurs si alte pozitii: Commi Chef, Receptionist, Asistent General, Supraveghetor personal curatenie, Chelneri si Chelnerite. Din pacate, am gasit detalii doar despre salariul oferit pentru pozitia de Commi Chef, acesta fiind de 14000-16000 Lire/an, carora li se adauga mesele si cazarea gratuite.
Doritorii pot aplica pe pagina unitatii de cazare: Camelot Castle – camelotcastle.com. Cei selectionati vor incepe munca imediat, hotelul avand nevoie de completarea echipei incepand cu sezonul estival care tocmai a venit.

Mai poti citi si: Cazare ieftina in drum spre Grecia langa vama. Recomandarea mea.

semineu camera hotel Camelot Castle Anglia

Un răspuns la “Castel din Anglia angajeaza bucatar, oferindu-i salariu si cazare”

Romanii care scriu in amero romana au innebunit? Numai mizerii de oameni, entertain you, hateri, chef, numai avem bucatari avem chef sau sef? Ati innebunit de tot, training, target, in Germania, etc, nu am vazut asa idiocratie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *