Categorii
Intrebari de la cititori

Conducta apa pluviala duce la fosa sau doar cea sanitara?

Buna ziua, in toamna trecuta am facut canalizarea in curte. Mentionez ca suntem cu casa la amenajarea interioara si deci n-am folosit instalatia sanitara. Acum, odata cu ploile astea, am constatat ca avem mai multa apa in curte decat pana anul trecut.


Am intrebat pe cei care au lucrat la canalizare si mi-au zis ca e posibil sa se fi umplut fosa (in zona nu este canalizare si am pus fosa septica). Intrebarea este: conducta care duce la fosa nu este legata doar la instalatia sanitara? Iar conducta care aduna apa pluviala nu trebuie sa fie separata? Va multumesc si va doresc zile frumoase!

Intrebare de la Flori, pe adresa redactiei: Conducta apa pluviala duce la fosa sau doar cea sanitara?

4 răspunsuri la “Conducta apa pluviala duce la fosa sau doar cea sanitara?”

Buna ziua!
Buna intrebarea dumneavoastra. Echipa a legat cum ati hotarit. Dupa mintea mea, toata apa este in fosa indiferent ca aceasta curge pe o conducta sau doua conducte separate.
Cu stima si respect.

conduceti-o spre udarea plantelor pe care le aveti.
este pacat sa ajunga in fosa si apoi sa dati bani sa o goliti mai des decat ar fi cazul. Puteti sa o colectati si sa o folositi ulterior la udat.
Pamantul va avea din ce in ce mai putina apa.
As aprecia si alte pareri, feed back la acest aspect.

Anul trecut nu aveați casa + eventual trotuarele din jurul casei și e firesc să aveti mai multa apa in curte care primește acelasi volum de apa, dar fiind casa ridicată… curtea mai mica.
La întrebarea dvs, poate sa va raspunda doar constructorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *