Categorii
Intrebari de la cititori

Cum se monteaza o usa culisanta la iesirea in terasa?

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informație. Doresc sa montez o usa culisanta la casa inspre terasa. Sapele nu sunt turnate nici pe terasa si nici in casa. Cum sa procedz? Torn sapele si montez usa pe sapa sau torn sapa la interior, ma lipesc cu usa de sapa si torn ulterior sapa la exterior, astfel incat usa sa fie prinsa intre cele doua sape? Multumesc anticipat.


Intrebare de la Mircea, pe adresa redactiei: Cum se monteaza o usa culisanta la iesirea in terasa?

Un răspuns la “Cum se monteaza o usa culisanta la iesirea in terasa?”

Depinde ce usa montati… profil de aluminiu sau lemn.

Pentru primul se monteaza dupa finisaj, iar ptr. al doilea (adica lemn) daca nu ati turnat sapa ar fi bine sa-i includeti tocul in sapa daca tot nu ati turnat-o (pentru o mai buna stabilitate si a nu va impiedica de toc daca este prea inalt) cu toate ca se poate si dupa (si aplicati silicon sa nu mai intre ap).

Oricum, zic sa alegeti varianta montare dupa, ca la ce meseriasi sunt acum sigur vor aparea diferente cand veti monta usa definitiv si vor arunca vina unii pe ceilalti ca au gresit (nu uitati sa faceti tocul in zona inferioara mai putin adanc, ca sa nu va impiedicati de acesta cand il traversati), ca parere, daca tot ati intrebat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *